ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

«Ελεύθερος» από την ΑΕΛ ο Ηλίας Κυριακίδης!!!

Ο Ηλίας Κυριακίδης είναι δεδομένο, ότι δεν ευχαριστεί την διοίκηση της ΑΕΛ με τις τελευταίες του εμφανίσεις στους «βυσσινί». Έτσι λοιπόν,...
του «ανακοινώθηκε» σε συζήτηση που υπήρξε, ότι δεν υπολογίζεται αγωνιστικά (σ.σ. ούτε αναπληρωματικός (;) από εδώ και πέρα, αυτό δείχνουν και οι μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου που είναι στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ελεύθερος για να διαπραγματευτεί με ομάδα τις αρεσκείας του και να αποχωρίσει, ακόμη και άμεσα, αλλιώς αν δεν καταφέρει να βρει κάτι που τον ικανοποιεί, από την διοίκηση της ΑΕΛ είναι διατεθειμένοι να τηρήσουν όλα όσα έχουν αναφερθεί στη συμφωνία που έγινε την περασμένη μεταγραφική περίοδο, μέχρι το καλοκαίρι του 2014 που αναμένεται να αποχωρίσει οριστικά.

Σίγουρα ο Κυριακίδης, έχει δεθεί με την ομάδα και την έχει μέσα στην καρδιά του, ωστόσο, εάν με τις εμφανίσεις του δεν πείθει εκείνους που τον επέλεξαν, ότι μπορεί να προσφέρει το... κάτι παραπάνω για το οποίο αποκτήθηκε, δεν γίνεται να τον υπολογίζουν.

Από την μεριά του Ηλία Κυριακίδη, τα πράγματα είναι δύσκολα αφού είμαστε στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου και τα περιθώρια για εύρεση ομάδας είναι περιορισμένα. Τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα.

Του Κυριάκου Αποστόλου

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις