ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Φωτογραφίες από Ελληνικό και Γερμανικό σουπερμάρκετ για το ίδιο προϊόν! ...για να καταλάβουμε την αλητεία της κλοπής που γίνεται στην χώρα μας!

Καλησπέρα σας, θεωρώντας σας ένα από τα πλέον αξιόπιστα μέσα για να δημοσιοποιήσω ότι θέλω σας εσωκλείω φωτογραφίες από γερμανικό και ελληνικό σουπερμάρκετ για να καταλάβουμε την αλητεία της κλοπής που...
γίνεται στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα αφορά την βαφή μαλλιών της συζύγου μου μάρκας LOREAL. Στην Ελλάδα του ‘αγριου καπιταλισμού και του ελεύθερου ανταγωνσιμου σε όλα τα καταστήματα κοστίζει 10,20 ευρώ. Η φωτογραφία είναι από το ΑΒ Ν. Ψυχικού στον Φάρο. Την ίδια ακριβώς τιμή είχε και ο Σκλαβενίτης στην 25ης Μαρτίου. Τραβήχτηκε στις 9 Ιανουαρίου.

Η άλλη είναι από το κατάστημα της γερμανικής αλυσίδας DM στον σταθμό του υπόγειου Stachus στο Μόναχο και τραβήχτηκε στις 11 Δεκεμβρίου. Εάν την μεγεθύνετε με μικρά Γράμματα σημειώνεται ότι η τιμή του προϊόντος δεν έχει αυξηθεί από τις 26-2-2011 και είναι 5,45 ευρώ. Έφερα ...
μαζί μου 12 κομμάτια, όσα χρειαζόμαστε για βαφές ενός έτους. Χαίρομαι που το ΦΠΑ (19%) έμεινε σε μια άλλη χώρα γιατί στην Ελλάδα θα ήταν χαμένο.

Δεν πρόκειται να αρχίσω τα κλασσικά μπινελίκια που θα κατέβαζε κάποιος γιατι έχω κουραστεί να ασχολούμαι με όσα γίνονται γύρω μου. Δεν άντεξα να μην κρίνω αυτό το αίσχος και για τον λόγο αυτό σας ενημερώνω. Θα ήθελα να το δημοσιευσετε και από την σελιδα σας θα το αντιγραψουν και αλλοι οποτε θα διαδοθει. Φυσικα δεν περιμενω οτι η επιτροπη ανταγωνισμου θα ασχοληθει αλλα που ξερεις.

Δεν επιθυμω να δημοσιευτουν τα στοιχεια μου αλλα εαν επιθυμειτε μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μου. Εαν δεν ασχοληθειτε με το θεμα μεχρι το τελος της εβδομαδος τοτε θα το στειλω και αλλου.
Με εκτιμηση
ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.


greki-gr.blogspot.gr

Ελληνικο σουπερμαρκετ, ΑΒ Ν. Ψυχικου στον Φαρο


Γερμανική αλυσιδας DM στον σταθμο του υπογειου Stachus στο Μοναχο

Ίλιγγος Κέρδους Ελληνικής Ανέχειας !!!!!
katohika.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις