ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ο Αχιλλέας Μπέος υποψήφιος δήμαρχος Βόλου

Ο πρώην παράγοντας του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, είχε εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να ανακατευτεί με τα κοινά και την...
Τοπική Αυτοδιοίκηση της πόλης του Βόλου.

Αυτό θα κάνει πράξη με τη σημερινή του ανακοίνωση, καθώς ο κ. Μπέος θα θέσει και επίσημα την υποψηφιότητα του σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο της πόλης «Αχίλλειον», στις 20:30.

Στο βιογραφικό του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του συνδυασμού Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική αναφέρεται σε ολόκληρη την πορεία της ζωής του, κάνοντας αναφορά και σε όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2011.

Μεταξύ άλλων τονίζεται: «Το καλοκαίρι του 2011, με μια απαράδεκτη και καθόλα παράνομη πολιτική παρέμβαση, η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ τιμωρήθηκε με προσωρινό αφανισμό, από τον οποίο τόσο η ίδια όσο και κατ’ επέκταση η πόλη υπέστη μεγάλη οικονομική ζημία, ενώ εγώ με ένα σαθρό και προκατασκευασμένο κατηγορητήριο οδηγήθηκα μέσα από ρωμαϊκού τύπου τηλεοπτική φιέστα στη φυλακή».

protothema.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΗΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΥΣΗ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις