ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΙΚΟΣ με Ρόκκο - Σταμάτη! Η Σάσα απάντησε στην επίθεση του γνωστού τραγουδιστή

Με νέες του δηλώσεις ο Στέλιος Ρόκκος, αφού επανέλαβεότι το να χρησιμοποιεί ο παρουσιαστής την τηλεόραση ως όχημα, είναι άνανδρο και π@ στ@κ@, αφήνει να εννοηθεί ότι αιτία για τις επιθέσεις από τον Γιώργο Λιάγκα είναι ...
η Σάσα Σταμάτη!

«Το ξεκίνησε μια δημοσιογράφος που έχει παράπονο από μένα γιατί την έδιωξα από το Αθηνών Αρένα επειδή δεν ήθελα να είναι τόσο ...διαχυτική μαζί μου. Σταμάτη, πως τη λένε... Αυτή έχει χίλια δίκια να είναι θυμωμένη μαζί μου», είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος.
Σήμερα η Σάσα Σταμάτη και ο Γιώργος Λιάγκας του απάντησαν μέσα από το Πρωινό! Πριν προβληθεί το βίντεο η Σάσα είπε: «Έχει ψύχωση μαζί μας! Μπέρδεψε το ρόλει με το τρόλεϊ!»... Ενώ στη συνέχεια συγκινημένη για τις διαστάσεις που πήρες το θέμα είπε: «Υπάρχει κασέτα στο Mega και αποφασίσαμε να μην την παίξουμε για να μην τον θίξουμε»!
«Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει δει τι έχουμε πει... Δεν τον θίξαμε!» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας! Η Σάσα απάντησε αν την έπεσε στον Στέλλιο Ρόκκο ή όχι! Δείτε το σχετικό απόσπασμα!



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις