ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Γ’ Εθνική: Κοζάνη Επιστροφές - μεταγραφές

Παίκτης της Κοζάνης μετά από 4,5 χρόνια πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Ματούλας του Μακεδονικού Κοζάνης . Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με... τον 23χρονο μεσοεπιθετικό κι από την Δευτέρα θα ενσωματωθεί στην ομάδα ..

Ο Ματούλας που θα αγωνιστεί την Κυριακή με τον Μακεδονικό κόντρα στο Βελβεντό ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μακεδονικού , από εκεί και για δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Κοζάνη, στη συνέχεια για τρία χρόνια έπαιξε στο Νυδρί στη Λευκάδα και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ξανά στον Μακεδονικό Κοζάνης.

Επιστροφή και του Λαγού. Ο 21χρονος αριστερός μπακ, παλιότερα έπαιξε για μια διετία στην ομάδα της δυτικής Μακεδονίας αλλά και στον Θεσπρωτό, αποδεσμεύτηκε το καλοκαίρι από τους Κοζανίτες και γυρνά μετά από μισό χρόνο. Ο Λαγός ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με την ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου.

Ο Πιπινίκας επέστρεψε στις προπονήσεις της Κοζάνης και περιμένει πρόταση από ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μακεδονικός Κοζάνης εύχεται στον Νίκο Ματούλα καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα κι αυτή τη φόρα το πέρασμα του από την Κοζάνη να είναι ακόμα πιο επιτυχημένο από το προηγούμενο.

Στα αγωνιστικά, για τον εντός έδρας αγώνα με τον Όλυμπο Κέρκυρας δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Κάλφας και οι τραυματίες Τραυλός (μέση), Χαματάι (τράβηγμα) και Μαλούτας (σπασμένο δάχτυλο), ενώ επανέρχεται από τιμωρία ο Ντεμιράι.

Ζήτησε Τζιότζη - Μήνο η Καστοριά
Κρούση στον συμπολίτη Κάστορα για τους δυο παίκτες (έμπειρος μέσος και νεαρός αμυντικός) έκαναν οι «γουναράδες» και περιμένουν απάντηση. Υπογράφει ο Λαζαρίδης.

Την Τετάρτη αναμένεται να ολοκληρωθεί τυπικά η μεταγραφή-επιστροφή του 33χρονου αμυντικού χαφ, Δημήτρη Λαζαρίδη στην Καστοριά. Παράλληλα, ο πρόεδρος Παναγιώτης Ουσταμπασίδης ζήτησε από τον Κάστορα, με τον οποίο θα υπάρξει συνεργασία (ειδικά μετά το καλοκαίρι όπως φαίνεται) τους παλιούς γνώριμους Νίκο Τζιότζη (φωτό) και Φάνη Μήνο και περιμένει την έγκριση ή όχι των συμπολιτών δια του προέδρου τους Σταύρου Μπαχαδέρογλου. Ο πρώτος είναι 32χρονος μέσος (έχει παίξει ακόμα σε Μακεδονικό, Θερμαϊκό και Ολυμπιακό Βόλου), ενώ ο δεύτερος 23χρονος στόπερ.

Εξάλλου, για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Πενταλόφου δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Γανόλης και οι τραυματίες Αναγνωστόπουλος, Ποπζαφίροφ, Κουρτίδης, ενώ γυρνά από τιμωρία ο Τούλιος. Την ώρα που γίνονται ενέργειες για τους στρατευμένους Τάντση-Χριστοφορίδη, ώστε να υπολογίζονται. Τέλος, οι τόνοι πέφτουν στα διοικητικά των «γουναράδων», με τον Ουσταμπασίδη να ετοιμάζει προκήρυξη γενικής συνέλευσης για τη διεύρυνση του συμβουλίου και την πλαισίωσή του, ώστε να προχωρήσει ένα μοντέλο πιο λαϊκής βάσης.

Ντεμπούτο για δυο στον Πυρσό Γρεβενών

Υπέγραψε τυπικά στους πράσινους ο έμπειρος φορ, Γιώργος Σικαλόπουλος, που κάνει πρεμιέρα μαζί με τον Βασίλη Αθανασιάδη κόντρα στον Οδυσσέα Κορδελιού. Φουλ για μια-δυο προσθήκες ακόμα.

Οριστικά παίκτης του Πυρσού Γρεβενών είναι πλέον, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Γιώργος Σικαλόπουλος , που υπέγραψε το συμβόλαιό του. Ο 29χρονος επιθετικός (με θητεία παλιά σε Καστοριά, Επανομή, Κοζάνη, Φωκικό, Εορδαϊκό κ.α.), αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σε αποστολή την Κυριακή, με τον Οδυσσέα στο Κορδελιό, όπως και ο αμυντικός Βασίλης Αθανασιάδης.

Εκτός μάχης για τους πράσινους θα μείνουν οι τιμωρημένοι Καραγκούνης και Χαραλαμπίδης, ενώ η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη αναζητά πλέον έναν μέσο και ίσως ένα φορ ακόμα (υπενθυμίζεται ότι έχει αποκτηθεί και ο γκολκίπερ Γρηγόρης Κοσμίδης).

Οι... κεραίες της διοίκησης του Δημήτρη Πατσιούρη είναι «ανοιχτές» και άπαντες στον Πυρσό είναι σε εγρήγορση για την τελική ευθεία της ενίσχυσης, με τα Γρεβενά να θέλουν κάτι θετικό στη Θεσσαλονίκη, για να διαγραφεί η απρόσμενη «γκέλα» που προηγήθηκε, με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού εντός έδρας.

Την Πέμπτη (16/1) ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των παιχνιδιών της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις