ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή κ. Γ. Σεβίλογλου προς τη Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Γρεβενών!!!

Αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον μαιευτήρα κ. Παρθένη Αντώνιο, εξαίρετο επιστήμονα και υπέροχο άνθρωπο, ο οποίος...
παρακολούθησε την κύηση της κόρης μου από την αρχή έως τον επιτυχή τοκετό.

'Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το μαιευτήρα γυναικολόγο κ. Κιτσερίδη Δημήτριο διευθυντή της Μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου Γρεβενών και εξαίρετο επιστήμονα, καθώς και τους ιατρούς κ. Ιωαννίδη Αθανάσιο, αναισθησιολόγο, την κα. Δήμου Μαρία παιδίατρο και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που συμμετείχαν κατά την διάρκεια του τοκετού.

Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τις παιδίατρους κα. Τζηρά Δέσποινα και κα. Χατζή Κωνσταντίνα και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου Γρεβενών για την αμέριστη συμπαράστασή τους κατά τη διάρκεια της εκεί νοσηλείας μας!!!

Διαμέσου αυτής της εμπειρίας μου, είχα ως Γρεβενιώτης την ευκαιρία να ζήσω από κοντά για πέντε μέρες αυτούς τους ανθρώπους-επιστήμονες, τους γεμάτους συναισθήματα και πλήρη ιατρική και νοσηλευτική επάρκεια γνώσεων, καθώς και την άριστη φιλοξενία που μας παρείχαν, χαρίζοντας στην οικογένειά μου έναν "άγγελο", ενισχύοντας ταυτόχρονα την υπερηφάνειά μου για το νοσοκομείο μας!


Με εκτίμηση
Σεβίλογλου Γεώργιος

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις