ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ποιους είδε στον ύπνο της η Μάρθα Καραγιάννη και μετά… πέθαναν;

«Μην με δεις στο όνειρό σου!!!» λένε πολλοί στη Σκορπιό Μάρθα Καραγιάννη η οποία αποκαλύπτει ότι έχει προφητικό χάρισμα να βλέπει... τον θάνατο!
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε:

«Έχω δει κάτι θανάτους! Ενάμιση χρόνο πριν πεθάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχα δει ότι γκρεμίζεται το σπίτι της και ήταν τότε που άρχισε η ασθένειά της». Η Μάρθα Καραγιάννη μίλησε επίσης και για τα προφητικά όνειρα που προμήνυαν το θάνατο του πατέρα της αλλά και πολύ γνωστών προσώπων, όπως του Χρόνη Ξαρχάκου και του Γιάννη Δαλιανίδη.

«Ήμουν στην Κύπρο και είδα στον ύπνο μου τον Δαλιανίδη σε ένα μαύρο αυτοκίνητο σαν νεκροφόρα να χωρίζεται στη μέση, με εμένα να πηγαίνω μπροστά και τον Γιάννη να χάνεται πίσω και να φωνάζω «Γιάννη - Γιάννη». Μετά έμαθα ότι μπήκε στο νοσοκομείο και είπα ότι δεν θα βγει, όπως και έγινε».

Ο γενέθλιος Ερμής της ηθοποιού, που στην ελληνική μυθολογία θεωρούνταν ψυχοπομπός (αυτός που πάει τις ψυχές στον Άδη) σχηματίζει όψη τριγώνου με τον αστρολογικό σηματοδότη του θανάτου, τον Πλούτωνα, δείχνοντας την προδιάθεση να «πληροφορείται» θανάτους. Συγχρόνως, ο Ποσειδώνας της (όνειρα) σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ουρανό (αποκαλύψεις) δείχνοντας ότι η προαίσθηση, το προφητικό χάρισμα ή όπως αλλιώς θα μπορούσε να εξηγείται αυτή η «δυνατότητα» της Μάρθας Καραγιάννη... πράγματι της συμβαίνει!


astrology
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις