ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Κύπελλο Eλλάδας: Αιγινιακός - Πανιώνιος 1-0 (video)

Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο και απέκλεισε κιόλας, ο Πανιώνιος ήταν το νέο θύμα του Αιγινιακού στον θεσμό του Κυπέλλου.

Τουλάχιστον οι κυανέρυθροι μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης, αν και με την εικόνα που έδειξαν στο πρώτο ματς, όπου ηττήθηκαν με 1-0 στην Κατερίνη δεν πείθουν ότι θα τα καταφέρουν...

Με κορυφαίο τον τερματοφύλακά του, Τόλιο, ο Αιγιανιακός έκανε την έκπληξη κερδίζοντας 1-0 τους κυανέρυθρους, που μάλλον δεν είχαν πάρει και τόσο σοβαρά την αναμέτρηση και ξύπνησαν στο φινάλε.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, λοιπόν, με τον Γιατζιτζόγλου με πέναλτι στο 65', με τον Πανιώνιο να έχει την ευκαιρία για την ισοφάριση στο 88', αλλά ο Κολοβός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τόλιο από την... άσπρη βούλα κι έτσι ο Αιγιανιακός πήρε το πάνω χέρι για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Δημόπουλο (Μακεδονίας), Καραβασίλη (Πέλλας).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κ.Νικολαΐδης): Τόλιος, Κυβρακίδης, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Λιόλιος, Φαμπίνιο, Δεμηρτζόγλου (90' Δήμου), Χατζής, Πέντα, Γκέσιος (84' Γεωργίου), Μιτρόφ (69' Κουτσοσπύρος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Πάνος, Λάζνικ, Κουλουχέρης, Ντούνης (63' Μπούζας), Λαμπρόπουλος, Καλτσάς, Αραβίδης (75' λ.τρ. Καμπάνταης), Κούρος, Παντίδος (77' Παναγιωτούδης), Κολοβός.
                                   


sport.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις