ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Χαμός στο διαδίκτυο με την ιστορία του άνδρα που έχει δυο... πeη! [φωτο]



Ο άνδρας με τα δυο πeη...αποφάσισε να απαντήσει μέσω διαδικτύου στον κόσμο και να αφηγηθεί την ιστορία του... Ο χρήστης με το όνομα DoubleDickDude απαντά στο site Reddit σε ερωτήσεις για τη ...
διφαλλία και ποστάρει φωτογραφίες του! Διφαλλία ή διπλασιασμός του πέοuς είναι μια εξαιρετικά σπάνια ανωμαλία και θεωρείται μια από τις εμφανίσεις του συνδρόμου ουραίου διπλασιασμού. Σε ασθενείς με διφαλλία συνήθως συνυπάρχουν και άλλες συγγενείς ανωμαλίες, όπως ατρησία του ορθού, δισχιδές όσχεο, διπλασιασμός των @ρχεων κ.ά.

Η έκταση του διπλασιασμού του πέοuς μπορεί να ποικίλει, με μεγάλο εύρος ανωμαλιών, από διπλή βάλανο μέχρι δισχιδές πέ0ς ποικίλου βαθμού. Η μορφολογία της ουρήθρας μπορεί επίσης να ποικίλει, από την πλήρη απουσία της μέχρι την ύπαρξη διπλής, πλήρους λειτουργικής @υρήθρας. Από εχθές ο φερόμενος μοναδικός άντρας με τα δύο πeη προκάλεσε φρενίτιδα στο Reddit όταν αποφάσισε μάλιστα να ποστάρει φωτογραφίες αυτού ακριβώς που όλοι ήταν περίεργοι να δουν. Πάνω από 8,500 χρήστες τον βομβάρδισαν με ερωτήσεις για την κατάστασή του.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις