ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

«The Voice»: Η μεγάλη πρεμιέρα!

Η ώρα της πρεμιέρας για το νέο show τραγουδιού έφτασε...
Το βράδυ της Παρασκευής στις 21:15 από τον ΑΝΤ1 αρχίζει το πολυδιαφημισμένο talent show που...
γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό.
Η σκηνή του «The Voice» και ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχονται για πρώτη φορά τους 4 Coaches, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Αντώνη Ρέμο και Μιχάλη Κουϊνέλη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία επιλογής των παικτών τους.

Αν κάποιος από τους Coaches κατά τη διάρκεια των Blind Auditions ενθουσιαστεί από την ερμηνεία του διαγωνιζόμενου, τον επιλέγει στην ομάδα του. Ταυτόχρονα, η περιστρεφόμενη πολυθρόνα γυρίζει και τότε διαγωνιζόμενος και Coach αντικρίζουν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον.

Αν όμως πάνω από ένας από τους Coaches επιλέξει τον συγκεκριμένο διαγωνιζόμενο, τότε ο διαγωνιζόμενος είναι εκείνος που διαλέγει με ποιόν προτιμάει να συνεργαστεί. Οι Blind Auditions ολοκληρώνονται όταν κάθε Coach έχει συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό διαγωνιζόμενων (16) για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα θα αναλάβει να προετοιμάσει κάθε έναν διαγωνιζόμενο της ομάδας του, ώστε να τον αναδείξει όσο καλύτερα μπορεί, περνώντας έτσι στη δεύτερη φάση του "The Voice" που είναι τα «Βattles».

Το "The Voice" είναι το talent show που κλείνει τα μάτια στην εμφάνιση και ακούει μόνο τη φωνή! 

Ο Αντώνης Ρέμος θέλει να «ανακαλύψει την αλήθεια μιας φωνής. Τι τον κάνει αυτή η φωνή να ζωγραφίσει στο μυαλό του...». Η Δέσποινα Βανδή «Ψάχνει τη φωνή που θα την κάνει να ανατριχιάσει». Ο Μιχάλης/Stavento αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν με ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση, δεν με νοιάζει αν είσαι ψηλός ή αδύνατος, όμορφος ή άσχημος...», ενώ η Μελίνα Ασλανίδου συμπληρώνει: «Ψάχνω να βρω φωνές που έχουν το δικό τους χρώμα, τεχνική δυνατότητα και ψυχή. Αυτό θέλω να βρω και νομίζω... θα το βρω»!

Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι ο "V" reporter που θα μεταφέρει τους τηλεθεατές στα άδυτα των παρασκηνίων του "The Voice".





vipnews
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: