ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Σάρωσε το «The Voice»!

Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης συγκέντρωσε το τρίτο επεισόδιο του «The Voice», που κέρδισε ακόμα μια φορά την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού!

Συγκεκριμένα,...
τα ποσοστά τηλεθέασης άγγιξαν το 62,4%, δίνοντάς του την πρωτιά, σ΄ ένα επεισόδιο που είχε σασπένς, αγωνία, αλλά και... παρατράγουδα!

Το τραγούδι που έχει ερμηνεύσει ο Νότης Σφακιανάκης «Δεν σε χρειάζομαι», σε στίχους και μουσική του Γιώργου Μουκίδη, επέλεξε ο 29χρονος Γιάννης Γιακουμάκης από το Ηράκλειο, για να συμμετάσχει στο μουσικό διαγωνισμό του ΑΝΤ1.
Ωστόσο, δεν του έφερε τύχη, αφού η ερμηνεία του δεν κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση των κριτών του «The Voice», και μετά την αποχώρησή του από το stage υπήρξε έντονη συζήτηση μεταξύ τους για τη συμμετοχή του.

Ο Αντώνης Ρέμος απευθύνθηκε στη Δέσποινα Βανδή λέγοντας: «Κανονικά εδώ θα έπρεπε να πατήσεις το κουμπί, να δείξεις πόσο μάγκας είσαι», θέλοντας να της κάνει πείραγμα με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με τον Νότη Σφακιανάκη και την αποχώρησή της από το σχήμα.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή, η οποία απάντησε: «Αντώνη, με το χέρι στην καρδιά, δεν υπήρχε περίπτωση να μην πατήσω το κουμπί γιατί κάποιος τραγουδούσε τραγούδι του Νότη. Θέλω να είμαι αντικειμενική με τα παιδιά, γιατί πίσω από τους ερμηνευτές βρίσκονται δημιουργοί και εγώ τους σέβομαι».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω ή αποβλάκωση στήν χώρα τών μνημονίων! Κάποιοι δέν θέλουν νά νοιώσουν ότι δέν είμαστε ακόμα στήν ανέμελη δεκαετία τού 90 μέ τήν τηλεόραση νά κυριαρχεί στήν ζωή μας. Μάς αξίζει τελικά όσα βιώνουμε. Πικρή ή αλήθεια, αλλά αλήθεια!

Δημοφιλείς αναρτήσεις