ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Το ακατάλληλο για ανηλίκους YouTube [εικόνες]

Βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στο YouTube; 
Ναι, δεν αποτελεί νέο ούτε εκπλήσσει, παρά μόνο εκείνους που δεν έχουν περιηγηθεί επαρκώς στις ατραπούς του δημοφιλέστερου ιστότοπου μαζί με...
το Facebook και το Twitter.

Αρκεί να έχεις εγγραφεί και ευθύς αποκτάς προσέγγιση σε ένα ανεξάντλητο υλικό έμμεσης πορνογραφίας, η οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν διαφέρει σε τίποτα από την κλασική πορνό εικονογραφία των ανάλογων ακατάλληλων για ανηλίκους ιστότοπων.

Διαφημίσεις για cybersex μεσω webcam, χρήστες και χρήστριες που αναρτούν ερασιτεχνικά βίντεο όπου εκθέτουν τον εαυτό τους σε προκλητικές σκηνές, αποσπάσματα από σκληρά πορνό βίντεο, μέχρι και ιατρικού περιεχομένου κλιπς που δείχνουν απροκάλυπτα γυμνά σώματα, γυναίκες που γεννούν και άλλες περιπτώσεις που αποδεικνύουν ότι η πορνογραφία δεν χρειάζεται να εμπεριέχει σκηνές σεξουαλικής συνεύρεσης για να είναι τέτοια.

Εδώ, χρειάζεται προσοχή από τους γονείς που μπορεί να μην έχουν επίγνωση του ζητήματος, αφήνοντας τα παιδιά τους να σερφάρουν ελεύθερα στo YouTube.

Ειδικές ρυθμίσεις απαγόρευσης της πρόσβασης σε τέτοιου περιεχομένου βίντεο στον εν λόγω ιστότοπο δεν υπάρχουν, πράγμα που σημαίνει ότι εναπόκειται στην ευχέρεια και τη θέληση του καθενός να προστατεύσει τους ανήλικους χρήστες από τη θέασή τους.










iefimerida.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις