ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Σ0Κάρουν οι εξελίξεις στο Μπρούσκο! - Δείτε τι θα συμβεί στον Σήφη !

Προσεχώς...
Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις προσεχώς στο "'Μπρούσκο'' καθώς ο Γιώργος πυροβολεί τον...
Σήφη μέσα στο σπίτι του εν ψυχρώ και ο νεαρός λίγο αργότερα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Τα νέα ότι η ζωή του Σήφη κρέμεται από μια κλωστή διαδίδονται γρήγορα κι όλοι, σύμφωνα με το tvzapping, τρέχουν ανήσυχοι στο πλευρό της Αναστασίας, που καταρρακωμένη ακούει τις καθόλου ενθαρρυντικές εξελίξεις για την πορεία υγείας του αδελφού της. Ο Σήφης χειρουργείται, παρόλαυτα, κινδυνεύει, γεγονός που τους έχει τρομάξει όλους.

Στο μεταξύ ο Γιώργος είναι εξαφανισμένος και η Μελίνα τον ψάχνει απεγνωσμένα, προκειμένου να μάθει αν ο πατέρας της είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του άνδρα της.

Παράλληλα, η σοβαρή κατάσταση του Σήφη έχει βυθίσει στην απελπισία την οικογένειά του και ειδικά την Αναστασία και τον Μηνά, που δεν φεύγουν ούτε στιγμή από το νοσοκομείο. Ανήσυχη όμως είναι και η Μελίνα, η οποία έχει ν' αντιμετωπίσει και τη ζήλεια του Αχιλλέα. Ένας μεγάλος καβγάς που θα γίνει μεταξύ τους, θα αποκαλύψει στη Μελίνα κάποιες άλλες πτυχές του χαρακτήρα του. Όμως και η Εύα θα απογοητευτεί όταν θα αντιμετωπίσει στο νοσοκομείο την εχθρική στάση της Αναστασίας απέναντί της.

Όμως τα πράγματα θα φτάσουν σε μία μεγάλη κορύφωση, όταν ο Σήφης αρχίσει να επικοινωνεί με το περιβάλλον. Οι αποκαλύψεις που θα κάνει θα είναι πολλές και σοβαρές...

tvnea
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: