ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«Μπρούσκο»: Τα νέα επεισόδια (109 - 110 - 111 - 112 - 113) (VIDEOS)

Η Βίκυ αιφνιδιάζεται όταν ο Θάνος της λέει πως θέλει να χωρίσουν, γιατί έχει μπει στη ζωή του μια άλλη γυναίκα...

ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 18:50

Δευτέρα 3/3


109 επεισόδιο

Η Βίκυ αιφνιδιάζεται όταν ο Θάνος της λέει πως θέλει να χωρίσουν, γιατί έχει μπει στη ζωή του μια άλλη γυναίκα. Αγνοώντας ότι πρόκειται για μια ακόμα σατανική ιδέα του άντρα της, θα πέσει άθελά της στην παγίδα, με ολέθρια αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα παραδέχεται στον Νίκο, πως προσπάθησε και κατάφερε να την πείσει να μην τον μπλέξει στην ιστορία του διαζυγίου της, θέλοντας να τον προστατέψει. Εκείνος, παρά τα συναισθήματα που νιώθει για τη Βίκυ, αναγκάζεται να παραδεχτεί, ότι πράγματι δεν πρέπει ν' ανακατέψει κι άλλους στην ιστορία του με τον Βασιλειάδη. Ταυτόχρονα, η Έλλη, ενοχλημένη από την υπερβολική εμπλοκή του Νικήτα στη ζωή της, αποφασίζει να βάλει ένα τέλος. Γι' αυτό ανακοινώνει στον γιο της, ότι φεύγουν την επομένη κιόλας για την Ελλάδα. Εκείνος όμως, έχει αντίθετη γνώμη – δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει την Κύπρο, χωρίς να αποκαλύψει στον πατέρα του ότι έχει ακόμα ένα παιδί, που ως τώρα αγνοούσε. Παράλληλα, ο Κωστής, ετοιμάζεται για την κρίσιμη παρουσίαση στους ανθρώπους της εταιρίας τηλεπικοινωνιών, που εκπροσωπεί η Ρέα. Και τότε συνειδητοποιεί, ότι το αρχείο το οποίο έχει ετοιμάσει με τόση επιμέλεια, έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς! Ο Νίκος έξαλλος, δεν ξέρει πως ν' αντιδράσει – ένα βήμα πριν την απόλυση, αποφασίζει να δώσει στον Κωστή μια τελευταία ευκαιρία.


Τρίτη 4/3
110 επεισόδιο

Ο Ματθαίος, κάτω από την πίεση των περιστάσεων αποκαλύπτει στον Αχιλλέα το μυστικό σχετικά με την υιοθεσία του Νεκτάριου. Ο Γιώργος απειλεί τον Διαμαντή με αποκαλύψεις, προκειμένου να τον βοηθήσει να αποφύγει τη φυλάκιση, ενώ παράλληλα ο Σήφης προσπαθεί να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από τη γυναίκα που έδωσε άλλοθι στον Αγγελιδάκη. Ο Αχιλλέας ξεσηκώνει τη Μελίνα με μια ξεχωριστή ερωτική πρόκληση. Η Ευρυδίκη μετά τη δυσμενή έκβαση του δικαστηρίου για το διαζύγιο, επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη στη Μελίνα, μ' ένα επεισόδιο που θα προκαλέσει στο επαγγελματικό της περιβάλλον. Ο Διαμαντής θα καλέσει τη Δάφνη στο σπίτι του και ο Μάρκος θα γίνει για μια ακόμα φορά έξω φρενών.



Τετάρτη 5/3
111 επεισόδιο

Η Ευρυδίκη, με τον ισχυρισμό της, ότι ο Αχιλλέας την έσπρωξε σκόπιμα στις ρόδες ενός αυτοκινήτου, κατορθώνει να τον σύρει στην αστυνομία, αναστατώνοντας τη Μελίνα κι αναγκάζοντας τον Ματθαίο να φύγει μόνος για τη Ρώμη. Η αρνητική κι επίμονη στάση της Δάφνης, για τη διάλυση της εταιρίας του Μάρκου, με τον Σήφη και την Αναστασία, πυροδοτεί την οργή του Μάρκου, που βέβαιος ότι ο Διαμαντής υπονομεύει τη σχέση τους, λογομαχεί μαζί του. Ο Σήφης, δείχνει αποφασισμένος να βρει τη μάρτυρα-κλειδί που έδωσε ψεύτικο άλλοθι στον πατέρα της Μελίνας. Η γιαγιά Αδριανή, καλωσορίζει με χαρά την Κωνσταντίνα στην Κύπρο κι η επιχείρηση «γαμπρός» ξεκινάει! Ο Νεκτάριος δέχεται την αιφνιδιαστική επίσκεψη του ντετέκτιβ, που «σκαλίζει» την υπόθεση υιοθεσίας. Στο μεταξύ, στη Ρώμη οι ευτυχισμένες μέρες που έζησαν στο παρελθόν, οδηγούν τα βήματα του Ματθαίου και της Αναστασίας, στο ίδιο γνώριμο αγαπημένο στέκι τους!


Πέμπτη 6/3
112 επεισόδιο

Το σχέδιο της Ευρυδίκης και του Μιχαήλ μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή, με μια εξέλιξη που θα φέρει τη Μελίνα σε πολύ δύσκολη θέση αρχικά απέναντι στον Νεκτάριο και στη συνέχεια θα δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση της με τον Σήφη. Η συνάντηση της Αναστασίας και του Ματθαίου στη Ρώμη θα αναζωπυρώσει το ερωτικό τους πάθος και θα ξυπνήσει ελπίδες και στους δυο για το μέλλον της σχέσης τους. Η μικρή Στεφανία καταφέρνει με τον τρόπο της να πείσει τον Σήφη να κάνει το χειρουργείο. Η Δάφνη πανικοβάλλεται στη σκέψη πως το παιδί της μια μέρα μπορεί να πληροφορηθεί σχετικά με το παρελθόν της, ενώ στην Κύπρο η γιαγιά «εκπαιδεύει» την Κωνσταντίνα, προκειμένου να της βρει γαμπρό. Η Αγγελική εξομολογείται τις ανασφάλειές της στον Σήφη.


Παρασκευή 7/3
113 επεισόδιο

Έχοντας παρεξηγήσει την παρουσία του Μιχαήλ, στο δωμάτιο της Μελίνας, ο Νεκτάριος την αντιμετωπίζει με ψυχρότητα, ενώ η Μελίνα, ανήσυχη για την αντίδραση του Αχιλλέα, δεν του αναφέρει καθόλου το γεγονός στα τηλεφωνήματά τους. Στο μεταξύ στη Ρώμη, ο Ματθαίος με την Αναστασία, ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας κι αγνοούν ότι έχουν γίνει αντιληπτοί απ' τον Αχιλλέα. Η παρουσία του Μηνά, σε κατάσταση μέθης, στο σπίτι του Μάρκου και της Δάφνης, φέρνει το ζευγάρι σε νέα κόντρα. Ο Διαμαντής, φροντίζει -με πλάγιο τρόπο- να μάθει ο Αντώνης, πως βρίσκεται κι ο Ματθαίος στη Ρώμη. Ο Σήφης, ζητάει απ' τη Μελίνα, να είναι στο πλευρό του όταν χειρουργηθεί. Η γιαγιά Αδριανή εκπαιδεύει την Κωνσταντίνα, για να εντυπωσιάσει τους υποψήφιους γαμπρούς, ενώ παράλληλα καταφτάνει στην Κύπρο κι ο Μηνάς, αποφασισμένος να διεκδικήσει τη Βασιλική. Μια φωτογραφία που έρχεται στο κινητό του Αχιλλέα και δείχνει τη Μελίνα αγκαλιά με τον σκηνοθέτη που συνεργάζεται, θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή τους...


ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 114 - 115 - 116... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις