ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ε. Μενεγάκη - Κ. Σπυροπούλου: Ποια είναι η αγαπημένη τους συνήθεια;

Στενή παρέα κάνουν το τελευταίο διάστημα η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι οποίες, εκτός από τις κοινές διακοπές και τις εξόδους, απολαμβάνουν μαζί και την πρόσφατη αγαπημένη τους συνήθεια...


Οι δύο παρουσιάστριες του Alpha κάνουν μαζί γυμναστική, και συγκεκριμένα pilates, άλλες φορές μόνες τους και άλλες μαζί με τον σύντροφο της Ελένης, Ματέο Παντζόπουλο.

Ο φακός του «Υοu» εντόπισε την Ελένη Μενεγάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά την έξοδό τους από γνωστό γυμναστήριο στην Κηφισιά, όπου κάνουν pilates, να φεύγουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις η καθεμιά.

Μαζί τους στο γυμναστήριο ήταν και ο Bruno, ο σκύλος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που του έχει ιδιαίτερη αδυναμία και δεν τον αποχωρίζεται εύκολα. Όπως ήταν φυσικό ο σκανδαλιάρης σκύλος μπερδευόταν συνεχώς στα πόδια τους και δεν τις άφηνε να γυμναστούν. Χαρακτηριστικές είναι οι αναρτήσεις που έκαναν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, όπου σχολίαζαν τις αταξίες του Bruno κατά τη διάρκεια του... μαθήματος.


vipnews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις