ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Τι... βίτσια έχουν οι διάσημες στο σεξ;;; (Διαβάστε τις προσωπικές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ)

Πόσο απελευθερωμένες είναι στο σεξ οι stars;

Rihanna

«Το σεξ είναι τέχνη. Δεν γνωρίζει όρια και πρέπει. Μου αρέσει να πειραματίζομαι, να δοκιμάζω ό, τι πιο εξτρίμ και να ενδίδω στους πειρασμούς. Θα μπορούσες να με χαρακτηρίσεις sex freak», ήταν η αποστομωτική της απάντηση στο show του Letterman.

Lady Gaga
Δεν αρνήθηκε ποτέ ότι χρησιμοποιεί βοηθήματα στο σεξ, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη της παραδέχτηκε ότι στον απόλυτο οργασμό φτάνει μόνο όταν την ικανοποιούν δυο ταυτόχρονα, ο σύντροφος και ο δονητής της.

Madonna
Εθεάθη πριν λίγα χρόνια να βγαίνει από sex shop, κρατώντας μια διαφανή σακούλα και ουσιαστικά βοηθώντας τους φωτογράφους και τις αμερικάνικες tabloids να μαντέψουν τι κρύβει. Εxtra large δονητής, χειροπέδες και ένα μεταλλικό αντικείμενο που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και αφήνει τη φαντασία μας να οργιάσει.

Heidi Klum
Απολαμβάνει καλύτερα το σεξ όταν είναι ξαφνικό και out of the blue. Στο show της Oprah Winfrey, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι με τον πρώην άντρα της κυκλοφορούν γυμνοί μέσα στο σπίτι και έκλεινα αυθόρμητα ραντεβού, στη σοφίτα, στο γυμναστήριο και όπου αλλού μέσα στο σπίτι για να κάνουν σεξ.

Eva Longoria
Δεν μπορεί να φτάσει στην κορύφωση αν δεν δέσει το σύντροφο της (το αγαπημένο της αξεσουάρ είναι σατέν κορδέλες) και αν δεν χρησιμοποιήσει δονητή. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της ότι μετά το σεξ με δονητή, κατάλαβε τι σημαίνει η απόλυτη κορύφωση.

Carmen Electra
Απολαμβάνει το σεξ στο αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να μας διευκρινίζει αν πρέπει να είναι εν κινήσει, και παράλληλα συμβουλεύει κάθε γυναίκα να κάνει στριπτίζ στον αγαπημένο της.
athensmagazine.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις