ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Συλλήψεις – κατασχέσεις και μεταφορά λαθρομεταναστών στα Γρεβενά

Σύλληψη δύο ημεδαπών στα Γρεβενά για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς
Κατασχέθηκε μεταξύ άλλων μία συσκευή ανίχνευσης μετάλλων...
Συνελήφθησαν στις (18.02.2014) τις απογευματινές ώρες σε περιοχή των Γρεβενών δύο ημεδαποί (51 και 48 χρονών) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, για παράνομη ανασκαφή.

Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες αποπειράθηκαν να διενεργήσουν παράνομη ανασκαφή για χρυσές λίρες σε αγροτεμάχιο, με την χρήση συσκευής ανίχνευσης μετάλλων και σκαπτικών εργαλείων, χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
μία (1) συσκευή ανίχνευσης μετάλλων,
δύο (2 ) φανοί και
ένα (1) φτυάρι.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.

Εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν εκρηκτικά στην Κοκκινιά Γρεβενών
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών εντόπισαν στις (18.02.2014) τις μεσημβρινές ώρες, σε περιοχή της Κοκκινιάς Γρεβενών κοντά στον ποταμό Αλιάκμονα, εκρηκτικά και άλλα είδη μέσα σε βαρέλι, που πιθανόν να χρησιμοποιούνταν για παράνομη αλιεία.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :δέκα (10) οξειδωμένοι πυροκροτητές,
είκοσι (20) οξειδωμένα και πλήρως διαβρωμένα φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου
δύο (2) κουλούρες βραδύκαυστου φιτιλιού και
μια (1) κουλούρα ηλεκτρικού καλωδίου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.

Εντοπίστηκαν λαθρομετανάστες μέσα σε φορτηγό που έφερε τούρκικες πινακίδες στα Γρεβενά
Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί μη νόμιμοι μετανάστες που είχαν σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα

Συνελήφθησαν στις (18.02.2014) το πρωί στην Εθνική Οδό Γρεβενών – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πολυνερίου Γρεβενών, δύο 17χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν για παράνομη είσοδο.

Συγκεκριμένα, έπειτα από καταγγελία του 45χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Τουρκίας, οδηγού του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, για ύποπτους θορύβους στην καρότσα του οχήματος, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας έλεγξαν την κλειστή καρότσα αυτού (σφραγισμένη από το Τελωνείο Πάτρας) και στο εσωτερικό του βρήκαν τρεις μετανάστες, υπήκοοι Αφγανιστάν, δύο (2) εκ των οποίων μη νόμιμοι.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια προ τριμήνου και μπήκαν κρυφά στην καρότσα του Ι.Χ.Φ., προκειμένου να μεταβούν στην Ιταλία.

greveniotis.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: