ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Μενεγάκη-Μπαλατσινού-Βανδή: ο άγριος καυγάς στο Κολωνάκι

Η άγρια νύχτα στο Κολωνάκι σήμανε το τέλος της κολλητής φιλίας των τριών γυναικών της ελληνικής showbiz. «Αυτές οι τρεις πάνε πακέτο» έλεγαν όσοι τις έβλεπαν και... δεν είχαν άδικο. Μαζί σε κοσμικές εμφανίσεις, μαζί για ψώνια, μαζί για σούσι, μαζί παντού. Αιτία της οριστικής ρήξης ήταν το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο που προκάλεσε την αντίδραση και της Τζένης Μπαλατσινού και της Δέσποινας Βανδή.

Στο ραντεβού που είχαν οι τρεις φίλες σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, η Μπαλατσινού και η Βανδή λέγεται ότι ζήτησαν από τη Μενεγάκη να το ξανασκεφτεί και να μην προχωρήσει στο τέλος του γάμου της, σκεπτόμενη και τα τρία παιδιά της. Σύμφωνα με το περιοδικό YES!

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν ανένδοτη και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και ο καβγάς ήταν τρικούβερτος μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θαμώνων του μαγαζιού. «Οι φωνές της Ελένης ακούγονταν μέχρι την Ομόνοια» ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Οι κακές γλώσσες μάλιστα έκαναν λόγο ακόμη και για… ιπτάμενα ποτήρια με κρασί που προσγειώθηκαν σε φορέματα! Η Ελένη Μενεγάκη έφυγε αμέσως από το ρεστοράν σε έξαλλη κατάσταση, ενώ έπειτα από λίγο αναχώρησαν και η Τζένη Μπαλατσινού με τη Δέσποινα Βανδή φανερά σοκαρισμένες. Από εκείνη τη νύχτα οι τρεις τους δεν ξαναμίλησαν. «Η ζωή τα έφερε έτσι που δεν υπάρχει η μια στη ζωή της άλλης. Εγώ την έχω καλά μέσα μου την Ελένη. Θεωρώ ότι κι εκείνη με έχει καλά. Απλά δεν ξανασυναντηθήκαμε», είπε η Βανδή σε συνέντευξή της.

«Με τη Δέσποινα απλά χαθήκαμε» παραδέχτηκε και η Μενεγάκη που φαίνεται πως έχει μεγαλύτερο πρόβλημα με την Τζένη Μπαλατσινού αφού θεωρεί λάθος τον τρόπο που χειρίστηκε εκείνη και ο Κωστόπουλος το θέμα του διαζυγίου της μέσω των περιοδικών τους.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις