ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Πέθανε o δημοσιογράφος Bασίλης Κανελλόπουλος

Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο δημοσιογράφος Βασίλης Κανελλόπουλος.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ, ο Βασίλης... Κανελλόπουλος γεννήθηκε στο Βλόγγο Αρκαδίας, το 1947 και, μετά το πέρας των γυμνασιακών του σπουδών, σπούδασε Δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή και Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Τη δημοσιογραφική του καριέρα o Βασίλης Κανελλόπουλος ξεκίνησε το 1981 στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» ως ελεύθερος ρεπόρτερ και εν συνεχεία ως συντάκτης του Υπουργείου Εργασίας και του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Ακολούθως εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», στο Δημοτικό Ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84», στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ και στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Ο Βασίλης Κανελλόπουλος υπήρξε ένας αξιόλογος συνάδελφος με πλήρη επαγγελματική επάρκεια και μεγάλες δημοσιογραφικές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ήταν πολύ αγαπητός στους συναδέλφους του και διακρίθηκε για την ευσυνειδησία του, το ήθος του και την αλληλεγγύη του προς τους συνανθρώπους του.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο, που τίμησε την ελληνική δημοσιογραφία. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στις 13.00, στον Βλόγγο Αρκαδίας.

fimes.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: