ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Απεβίωσε σε ηλικία 48 ετών ο Τάσος Μητσόπουλος - Βιογραφικό

Ο υπουργός Αμυνας Τάσος Μητσόπουλος πέθανε σήμερα, μετά τη χθεσινή εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία την οποία υπέστη στο...
γραφείο του. Γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας δήλωσαν ότι το μοιραίο επήλθε στις 1.30 μετά το μεσημέρι. 
Απεβίωσε σε ηλικία μόλις 48 ετών. 
Νωρίτερα σήμερα το πρωί, τον επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος καταφανώς συγκλονισμένος, κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, δήλωσε ότι «στην κατάσταση που βρίσκεται, μόνο οι προσευχές θα μπορούσαν να βοηθήσουν».

Ανάμεσα στους σημερινούς επισκέπτες στο νοσοκομείο ήταν ο πρέσβης της Ελλάδας Βασίλης Παπαϊωάννου, ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε χθες στο γραφείο του. Ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε ότι ο κατά την εθιμοτυπική συνάντησή τους ο κ. Μητσόπουλος φαινόταν καλά και τίποτε δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε σε λίγα λεπτά.

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Τάσου Μητσόπουλου ανακοινώθηκε ότι, στο 7 το βράδυ, θα συνέλθει το Υπουργικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρία, υπό την προεδρία του Ν. Αναστασιάδη.

Το Βιογραφικό του Τάσου Μητσόπουλου
Ο Τάσος Μητσόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Μαΐου 1965. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, είχε αναμειχθεί από νωρίς στα κοινά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, καθώς και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Διετέλεσε μέλος της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού για 22 χρόνια, και επίσης αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος την τετραετία 1989-1993, χρονικό διάστημα στο οποίο εργαζόταν ως ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας.

Ο Τάσος Μητσόπουλος διετέλεσε στην Αθήνα διευθυντής του γραφείου του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Διετέλεσε, επίσης, διευθυντής του γραφείου του πρώην προέδρου του ΔΗΣΥ και νυν προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Λάρνακας το 2006, συγκεντρώνοντας υψηλά ποσοστά και επανεξελέγη το 2011, εξασφαλίζοντας την πρωτιά στην επαρχία. Υπηρέτησε στον ΔΗΣΥ σε διάφορες θέσεις, μεταξύ των οποίων εκείνη του εκπροσώπου Τύπου για εννέα χρόνια και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου για μια διετία.

Με την εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, τον Φεβρουάριο του 2013, ο Τάσος Μητσόπουλος διορίστηκε πολιτικός προϊστάμενος στο Υπουργείο Συγκοινωνιών, από το οποίο μετακινήθηκε στο Υπουργείο Αμυνας, μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Ηταν νυμφευμένος με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Βάτη, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τη Χαρά και τον Αρη.

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις