ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ρέθυμνο:Τη βίασε και πήγε να τη σκοτώσει!

Αφού βίασε την άτυχη γυναίκα, ο 30χρονος αλλοδαπός της χτυπούσε το κεφάλι στο έδαφος
Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου το θύμα.

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σε σοβαρή κατάσταση, αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου για τη ζωή της, νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες μια 46χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού, τη νύχτα της Κυριακής, στην περιοχή του Σταυρωμένου, στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, η γυναίκα φέρεται να δέχτηκε επίθεση από άνδρα, ο οποίος την πέτυχε σε ερημική τοποθεσία, ενώ εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της, και με τη χρήση βίας την έβαλε σε αυτοκίνητο και τη βίασε, ενώ στην προσπάθειά της να αντισταθεί, η γυναίκα δέχτηκε βάναυσα χτυπήματα από τον άνδρα, ο οποίος της έκλεισε τη μύτη και το στόμα ενώ ταυτόχρονα της χτυπούσε το κεφάλι στο έδαφος.

Η παθούσα εκμεταλλευόμενη στιγμιαία απόσπαση προσοχής του δράστη, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου. Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, έναν 30χρονο Πακιστανό, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την παθούσα, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Parapolitika.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ρατσιστικό νά πώ ξεσκίστε τό λαθροσκουπίδι, καί πετάξτε τό κουφάρι του νά τάισετε τά σκυλιά? Βρέ κοιμισμένοι, δέν βλέπετε γύρω σας ότι οι λαθροβρωμιάρηδες είναι επαγγελματίες δολοφόνοι, καί ηδονίζωνται μέ βιασμούς καί εγκλήματα? Μάλλον θά τό καταλάβετε αυτό όταν τύχει στήν κόρη σας, στήν γυναίκα σας, στήν μάνα σας, ακόμα καί στήν γιαγιά σας. Επειδή ουτε τίς γιαγιάδες δέν αφήνουν ήσυχες, αυτές ειδικά τίς έχουν ξεπουπουλιάσει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις