ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Βρετανία: Μυρίζουν... πολυφορεμένα μπλουζάκια για να βρούνε το ταίρι τους!


Είναι άλλο ένα... τυπικό βράδυ στο μπαρ Stories: άνδρες και γυναίκες έχουν περικυκλώσει ένα τραπέζι γεμάτο πλαστικές σακούλες, που περιέχουν...
κοντομάνικα μπλουζάκια. 

Τα βγάζουν και αρχίζουν να τα... μυρίζουν.

Όχι, δεν είναι σκηνή από ταινία, αλλά ένα... πάρτι, με τίτλο «Πάρτι Φερομόνων». Μια... κοινωνική εκδήλωση, ούτως ειπείν, για να βρεις το ταίρι σου.

Η μυρωδιά μας, σύμφωνα με πολλούς επιστήμονες, σημαίνει πολλά και πολλοί πιστεύουν ότι παίζει σημαντικό ρόλο, όταν προσπαθούμε να ελκύσουμε το ταίρι μας. Γι' αυτό, πολλοί μας προτρέπουν να... μυρίσουμε την αγάπη.

Η ιδέα του «Πάρτι
Φερομόνων» είναι ότι όλοι οι συμμετέχοντες κοιμούνται τρεις μέρες με το ίδιο κοντομάνικο μπλουζάκι και το φέρνουν μέσα σε μια πλαστική σακούλα, στην οποία κολλάνε και το νούμερό τους (τον αριθμό του συμμετέχοντος).

Εάν κάποιος μυρίσει το μπλουζάκι και του αρέσει, τότε φωτογραφίζεται με το νούμερο και η φωτογραφία του μπαίνει σε ένα μεγάλο τοίχο. Έτσι, ο ιδιοκτήτης του κοντομάνικου έχει την επιλογή να μιλήσει ή όχι σε κάποιον από τις φωτογραφίες που...του «γυάλισε».

Το πείραμα έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό του online dating, αυτό που λέμε... «χημεία». Όταν βλέπεις πρόσωπα μαζί με τα χόμπι τους και το ύψος ή τα κιλά τους, δεν συνομιλείς μαζί τους, δεν τους μυρίζεις, δεν υπάρχει επαφή και αυτό έλειπε από πολλούς χρήστες, που παραπονέθηκαν ότι νιώθουν σαν να ξεφυλλίζουν κατάλογο με έπιπλα.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν και επιστήμονες που προειδοποιούν ότι το να εισάγεις την επιστήμη σε dating games, δεν είναι απαραίτητα θετικό και δεν εγγυάται καλύτερα αποτελέσματα.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις