ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Φονική συμπλοκή με μαγκούρες στη Μεσσαρά

Ένας 51χρονος άνδρας, από τις Γκαγκάλες, έπεσε νεκρός στη διάρκεια συμπλοκής στην οποία συμμετείχαν δύο νεαροί κτηνοτρόφοι...
αργά το απόγευμα, κοντά στην περιοχή του Αντισκαρίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος άνδρας μαζί με το γιο του κατευθύνονταν με το αυτοκίνητο τους στο Αντισκάρι, όπου είναι παντρεμένος ο δεύτερος γιος του. Ένα δεύτερο όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί, που επέστρεφαν από κουρές προβάτων και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μεθυσμένοι, άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, "κλείνοντας" τους το δρόμο.

Όταν ο 51χρονος τους έκανε παρατήρηση, ότι με την οδήγηση τους θα προκαλέσουν ατύχημα, οι νεαροί κατέβηκαν από το όχημα και με τις "κατσούνες" άρχισαν να τον χτυπούν άγρια στο κεφάλι αλλά και όλο του το σώμα.

Όλα εκτυλίχθηκαν πολύ γρήγορα, με τον γιο του θύματος να σπεύδει να ζητήσει βοήθεια.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άνδρα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Το κλίμα είναι τεταμένο και υπάρχει φόβος για κινήσεις αντεκδίκησης.

Ο γιος του 51χρονου οδηγήθηκε για κτάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, όπου οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, μετά από καταδίωξη, συνελήφθη ο ένας από τους δύο φερόμενους ως δράστες και οδηγείται στην Ασφάλεια Ηρακλείου

Συνελήφθησαν οι δράστες!!!
Συνελήφθησαν, τα ξημερώματα της Δευτέρας, τα δύο αδέλφια που φέρονται ότι χτύπησαν μέχρι θανάτου με μαγκούρες, έναν 51χρονο άνδρα στο Αντισκάρι Ηρακλείου.

Ένας 33χρονος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα των Μοιρών, ενώ συνελήφθη και ο 24χρονος αδελφός του. Ένας ακόμα νεαρός, 26 ετών, κρατείται ήδη από το βράδυ της Κυριακής για συμμετοχή στη δολοφονία.

Οι συλληφθέντες φέρονται ότι σκότωσαν τον άτυχο 51χρονο για ασήμαντη αφορμή, όταν τους έκανε παρατήρηση για επικίνδυνη οδήγηση.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν κυριολεκτικά ζώσει την ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς, προκειμένου να αποφευχθούν κινήσεις αντεκδίκησης.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του άτυχου 51χρονου άνδρα έχει βυθιστεί στο πένθος μη μπορώντας να πιστέψει, ότι μια ακόμη τραγωδία χτύπησε την πόρτα της.

Τον Νοέμβριο του 2005, το θύμα είχε χάσει τον 17χρονο γιο του, ο οποίος είχε πέσει νεκρός πάνω στο παιχνίδι με όπλα με τον 15χρονο αδερφό του.


cretalive

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις