ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή που χάνεται από τα ραντάρ το Boeing της Malaysia

Σε γρήγορη κίνηση όλη η διαδρομή του μοιραίου αεροσκάφους – Πώς εξαφανίστηκε από τα όργανα παρακολούθησης


Ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει ακριβώς πού και πότε χάθηκε το αεροσκάφος των Malaysia airlines που αγνοείται εδώ και είκοσι ώρες περίπου, δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για καταγραφή του συστήματος Flight Path της ακριβούς διαδρομής που ακολουθούσε το Boeing της πτήσης MH370, από τη στιγμή της απογείωσης, μέχρι και το σημείο που εξαφανίζεται από τα όργανα παρακολούθησης των συστημάτων ασφαλείας.

Δείτε το video...
http://www.protothema.gr//world/article/359705/deite-se-video-ti-stigmi-pou-hanetai-apo-ta-radar-to-boeing-tis-malaysia/
Η καταγραφή είναι σε «γρήγορη κίνηση» (fast forward), καθώς μέσα σε περίπου ενάμιση λεπτό έχουν τελειώσει τα πάντα…

Στο βίντεο βλέπουμε αρχικά το αεροσκάφος να είναι κίτρινο και να απογειώνεται από την Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία, ενώ στη συνέχεια το βλέπουμε να πετά πάνω από περιοχές της χώρας και στη συνέχεια πάνω από τον ωκεανό, σε πορεία προς το Βιετνάμ.

Ξαφνικά, σε ένα σημείο πάνω από την αχανή θάλασσα της Νότιας Κίνας, στη «μέση του πουθενά» το κίτρινο σημάδι του αεροσκέφους γίνεται κόκκινο και αμέσως μετά εξαφανίζεται τελείως από τα όργανα.

Είναι η μοιραία στιγμή που το Boeing χάνεται, χωρίς να προλάβει να εκπέμψει καν σήμα κινδύνου, μαζί με τους 239 επιβαίνοντες. Εκτοτε η τύχη τους αγνοείται, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται τεράστια επιχείρηση διάσωσης.

protothema.gr


ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις