ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

H σέξι Καρολίν, της τούρκικης «Προδοσίας» που σαρώνει στην Ελλάδα, ψάχνει έκταση στη Σαντορίνη!!!

Το τουρκικό σίριαλ «Προδοσία», που σαρώνει την τηλεθέαση στην Ελλάδα, όπως και σε Μέση Ανατολή και Βαλκάνια, έχει κάνει αναγνωρίσιμη την ξανθιά «κακιά» της υπόθεσης, τη Γερμανίδα Wilma Elles. 
H καλλονή και ο...
δισεκατομμυριούχος σύντροφός τους ψάχνουν τεράστια έκταση για αγορά στη Σαντορίνη.


Γράφει χαρακτηριστικά η Σίβυλλα στο Βήμα:
«Η είδηση ότι ο τούρκος billionaire Kerem Gogus, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate, ψάχνει για μεγάλη έκταση στη Σαντορίνη έχει δημιουργήσει θόρυβο στους επιχειρηματικούς κύκλους. Ο νεαρός μεγιστάνας είναι ο boyfriend της διάσημης - από τον ρόλο της στη λαοφιλή τουρκική σειρά «Προδοσία», η οποία προβάλλεται και στη χώρα μας - γερμανίδας ηθοποιού Wilma Elles. Oh! Mon Dieu! Μετά τον γάμο της κόρης του τούρκου tycoon Polat με έλληνα επιχειρηματία το μαγευτικό νησί του Αιγαίου θα αποτελέσει το ρομαντικό σκηνικό για τον γάμο του Gogus με την πανύψηλη κατάξανθη star.»


dete.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τά τούρκικα σκουπίδια σαρώνουν στήν Ελλάδα από αποχαυνωμένα γιουσουφάκια. Εύγε γιουσουφάκια μου! Νά είσαστε ''περήφανα'' γιά τήν καταγωγή σας! Άντε βρέ! Μέ τό καλό νά σάς μαντρώσει ό σουλτάνος σας στό χαρέμι του, νά σάς διασκεδάσει μέ οθωμανικά κόλπα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις