ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Βίντεο: Tι γίνεται όταν μια ξανθιά μπαίνει στο Πανεπιστήμιο του Καϊρου

​Σάλος έχει ξεσπάσει με ένα βίντεο που δείχνει τις αντιδράσεις των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο του Καϊρου όταν εμφανίζεται μια όμορφη κοπέλα...


Στο βίντεο, μια ξανθιά νεαρή κοπέλα εισέρχεται στους χώρους του Πανεπιστημίου φορώντας φούξια σακάκι και εφαρμοστό παντελόνι. Η νεαρή έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από δεκάδες φοιτητές που την πολιόρκησαν επικίνδυνα.

Με το που είδαν την κοπέλα, άρχισαν τα σφυρίγματα, τα προσβλητικά σχόλια και οι φωνές, ενώ όλο και αυξάνονταν οι άνδρες γύρω της, με αποτέλεσμα, έντρομο το κορίτσι να κρυφτεί στην τουαλέτα για να καταφέρει να ξεφύγει από τα χέρια τους, την ώρα που προσπαθούσαν να την βγάλουν τα ρούχα της.

Και σαν να μην έφτανε όλος αυτός ο εξευτελισμός που βίωσε η κοπέλα, βγήκε και ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής για να πει ότι το ντύσιμό της ήταν λίγο αντισυμβατικό και γι' αυτό προκάλεσε αυτές τις αντιδράσεις.

Το βίντεο προκαλεί σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη καθώς δείχνει με τον πιο ωμό τρόπο ότι οι διακρίσεις απέναντι στις γυναίκες στις μουσουλμανικές χώρες παραμένουν πολύ μεγάλες.

Δείτε το βίντεο:

newsbomb.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις