ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

The Voice: ανατροπές, σκληρή κριτική και δύσκολες αποφάσεις [video]

Ανάμεσα σε τέσσερις τραγουδίστριες από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου έπρεπε να επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό: την Ιφιγένεια Άτκινσον, Αίμιλη Χαραλάμπους, Μαίρη Δούτση και...
την Αγγελική Ζήκα η οποία ήταν παλιότερα και φίλη της coach της, εκτός από πολύ γνωστή τραγουδίστρια.
Το κοινό αποφάσισε να κρατήσει μέσα στα live του The Voice την Αίμιλη Χαραλάμπους η οποία τραγούδησε «Του Πόθου Τ” Αγρίμι». Έπειτα έφτασε η σειρά της Μελίνας Ασλανίδου να επιλέξει ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες. Κι ενώ πολλοί θα περιμεναν πως θα επιλέξει την Αγγελική Ζήκα, εκείνη διάλεξε την Ιφιγένεια Άτκινσον.
Στη συνέχεια του The Voice κι ενώ η Μαίρη Δούτση απέσπασε θετικά σχόλια από τον Αντώνη Ρέμο, η Δέσποινα Βανδή είχε τις ενστάσεις της…
«Θεωρώ ότι η Μαίρη έχει μια πολύ όμορφη φωνή, αλλά πολλές φορές δεν πρέπει να πέφτουμε σε λάθη του τύπου «έχω πολύ καλή φωνή, άρα μπορώ να πω τα πάντα». Για εμένα αυτό το τραγούδι ήταν λάθος για τη Μαίρη. Οχι μόνο από την άποψη ότι έχουμε συνηθίσει να το ακούμε από ωραίες φωνές αντρικές ή από γυναικείες που είναι πιο κλασικές όπως είναι η Shirley Bassey. Βγάζουμε αν πάτησε στις νότες ή όχι. Τα αγγλικά σου δεν ήταν ιδιαίτερα καλά, λίγο σε εξέθεταν. Δηλαδή θα προτιμούσα να σε ακούσω σε ελληνικό τραγούδι. Δε τα έχουμε όλοι τα αγγλικά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε δικαιούσαι να τραγουδάς αγγλικά τραγούδια. Απλώς εδώ πρόκειται για μία στιγμή και έπρεπε να είναι η πιο δυνατή σου.»
Τέλος ο Μιχάλης Κουϊνέλης κλήθηκε να πάρει δύσκολη απόφαση. Το κοινό αποφάσισε να κρατήσει τον Γιούρι Μελίκοβ ο οποίος τραγούδησε το «Let the music play» και ο coach του The Voice είχε να πάρει μια δύσκολη απόφαση…
«Θέλω να πω και στα τρια παιδιά πως ότι και να γίνει δε χρειάζεται να τρελαίνεστε γιατί όσο ξέραν εμένα πριν από το παιχνίδι, τόσο ξέραν κι εσάς και τώρα μας γνωρίζουν όλους το ίδιο. Δηλαδή μη νομίζεται ότι ήμουν πιο γνωστός. Θέλω να σας ευχαριστήσω που με εμπιστευτήκατε, που χαρήκατε όταν μπήκατε στην ομάδα μου, που το απολαύσαμε, που είσαστε μαζί μου σε αυτό το ταξίδι. Πραγματικά δεν ξέρω ποιον από τους τρεις θέλω να επιλέξω. Ελπίζω να με βοηθήσει ο Θεός να πάρω τη σωστή απόφαση…» είπε ο Μιχάλης Κουϊνέλης και πήρε λίγο χρόνο να το σκεφτεί.
Εν τέλει αποφάσισε πως στα live του The Voice συνεχίζει ο Παναγιώτης Βιντζηλαίος που τραγούδησε το «Damn your eyes».
Αναλυτικά οι αποχωρήσεις από το The Voice:
Team Stavento
Ο Γιούρι Μελίκοβήταν ο νικητής από το κοινό και πέρασε στο τρίτο live, ενώ ο Παναγιώτης Βιτζιλαίος ήταν εκείνος που σώθηκε από τον Μιχάλη Κουινέλη. Η Βιολέτα Νταγκαλού και ο Άρης Καμπανός αποχώρησαν.
Team Ασλανίδου
Το πρώτο γκρουπ της coach αποτελούνταν από τις: Ιφιγένεια Άτκινσον, Αίμιλη Χαραλάμπους, Μαίρη Δούτση και Αγγελική Ζήκα. Στο τρίτο liveαπευθείας πέρασε η 16χρονη Αίμιλη Χαραλάμπους, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου έσωσε την Ιφιγένεια Άτκινσον. Αυτό σημαίνει ότι η Μαίρη Δούτση και η Αγγελική Ζήκα αποχώρησαν από το The Voice.
Team Ρέμος
Η πρώτη τετράδα από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου ήταν ο Δημήτρης Τικτόπουλος, η Εβελίνα Νικόλιζα, ο Λευτέρης Κιντάτος και ο Άλεξ Οικονόμου. Τι και αν οι τρεις κριτές ψήφισαν… την Εβελίνα Νικόλιζα; Τελικά το κοινό ψήφισε τον Άλεξ Οικονόμου. Ο Αντώνης Ρέμος έσωσε τον Λευτέρη Κιντάτο και έτσι αποχώρησαν από το talent show η Εβελίνα και ο Δημήτρης.
Team Βανδή
Το πρώτο της group που εμφανίστηκε στο πρώτο live του The Voice αποτελούνταν από τους: Βασίλης Αξιώτης, Κατερίνα Λιόλιου, Δημήτρης Φουρναράκης και Ελένη Γεραγίδη. Το κοινό με την ψήφο του κράτησε στο talent show την Κατερίνα Λιόλιου ,ενώ η Δέσποινα Βανδή «έσωσε» τον Δημήτρη Φουρναράκη Οι άλλοι δύο αποχώρησαν από το The Voice.
Δείτε τα βίντεο από το The Voice:




fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις