ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Καλόγρια μάγεψε με τη φωνή της στο ιταλικό «The Voice» [video+φωτο]

Καθολική... αποθέωση γνώρισε μία 25χρονη καλόγρια στη σκηνή της τηλεοπτικής εκπομπής μουσικών ταλέντων «The Voice» στην Ιταλία.

Η αδελφή Κριστίνα, λοιπόν, που έφτασε στο πλατό της εκπομπής με άλλες αδελφές Ουρσουλίνες, ονειρευόταν από μικρή να γίνει τραγουδίστρια, αλλά η αγάπη της για τη θρησκεία υπερίσχυσε.

Ωστόσο, η αδυναμία της για το τραγούδι την οδήγησε να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τα ράσα της επί σκηνή, τραγουδώντας το «No One» της Αλίσα Κιζ.

Η νεαρή κοπέλα ξεσηκώνοντας με τη φωνή της το κοινό, αλλά και τους κριτές του παιχνιδιού στην ιταλική του εκδοχή, Ραφαέλα Καρά, τον ροκ τραγουδιστή Piero Pelou, την ποπ τραγουδίστρια Noemi και τον γνωστό ράπερ J-Ax.

Μάλιστα, η θρυλική Ραφέλα Καρά, εμφανώς έκπληκτη ρώτησε την Κριστίνα αν είναι πραγματική καλόγρια και πώς αποφάσισε να τραγουδήσει στο «The voice». Εκείνη, χαμογελαστή απάντησε: «Έχω ένα χάρισμα και σας το χαρίζω».

Μεγάλη έκπληξη, πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι η 25χρονη καλόγρια επέλεξε την ομάδα του ράπερ J-Ax για να συνεχίσει στο παιχνίδι, ο οποίος για να την πείσει της είπε: «Αν όταν ήμουν μικρός σε είχα συναντήσει στην εκκλησία, τώρα θα ήμουν Πάπας. Εγώ και εσύ είμαστε όπως ο διάβολος και ο αγιασμός. Έλα στη δική μου ομάδα».












directNEWS.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις