ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Επί 36 ώρες προσέφερε... ερωτικές υπηρεσίες σε νυμφομανή!!!

Να κλαίει στον δρόμο βρήκε η αστυνομία έναν άνδρα, καθώς η γυναίκα που γνώρισε το προηγούμενο βράδυ, απαιτούσε υπερβολικά πολύ σεξ.
Ο Αφρικανός βγήκε... από το διαμέρισμα της Γερμανίδας στο Μόναχο και...
καθισμένος στο πεζοδρόμιο ξέσπασε σε λυγμούς. Επί 36 ώρες προσέφερε... ερωτικές υπηρεσίες στη νυμφομανή,

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο μαραθώνιος του σεξ ξεκίνησε όταν ο άνδρας συνάντησε τη Γερμανίδα στο λεωφορείο κι εκείνη τον κάλεσε στ διαμέρισμά της. «Ω Θεέ μου, ήταν κόλαση, δεν μπορώ να περπατήσω, σας παρακαλώ βοηθήστε με!» ικέτευσε τους αστυνομικούς.

Ο άνδρας θεωρείται το τελευταίο θύμα της Γερμανίδας νυμφομανούς, η οποία συνελήφθη τον προηγούμενο μήνα όταν ο εξαντλημένος εραστής της βγήκε στο μπαλκόνι καλώντας σε βοήθεια! Τον είχε αναγκάσει να κάνει σεξ μαζί της οκτώ φορές! Ο Dieter Schulz τη συνάντησε σ’ ένα μπαρ στο Μόναχο.

Το ζευγάρι επέστρεψε στο διαμέρισμά της όπου απόλαυσε το σεξ αρκετές φορές. Αλλά όταν η γυναίκα απαίτησε ακόμη περισσότερο, ο ήδη εξαντλημένος άνδρας αρνήθηκε. Όταν εκείνη όμως δεν δέχθηκε το όχι για απάντηση, ο άνδρας πήρε δραστικά μέτρα: βγήκε στο μπαλκόνι καλώντας σε βοήθεια.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο άνδρας τους είπε: «Πρέπει να με βοηθήσετε. Προσπαθεί να με σκοτώσει με σεξ. Δεν μπορώ να ξεφύγω και δεν μπορώ και να συνεχίσω». Μάλιστα, όταν η αστυνομία έφθασε στο διαμέρισμα, η γυναίκα προσπάθησε να δελεάσει τους αστυνομικούς και να τους παρασύρει στην κρεβατοκάμαρα της. Η γυναίκα, που εικάζεται ότι είναι 42 χρονών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τέθηκε υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.

newscity1.net
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις