ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Γιάννης Κότσιρας & Νικήτας Κλιντ στα «Γεροντοπείσματα Νο 4» του Δημήτρη Καρρά! Πηγή: www.ogdoo.gr

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ) Στο τέταρτο τεύχος της σειράς δίσκων 45 στροφών με τίτλο «Γεροντοπείσματα» σε στίχους & μουσική Δημήτρη Καρρά, συναντάμε… δύο αγαπημένους πρεσβευτές του τραγουδιού. Το Γιάννη Κότσιρα που για πρώτη φορά ερμηνεύει ένα τραγούδι σαν τη «Ντροπή», καθώς και το... Νικήτα Κλιντ που για πρώτη φορά τραγουδάει και δε ραπάρει σε ένα ολόκληρο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Εγωισμοί».

Το δισκάκι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τριακοσίων αριθμημένων αντιτύπων το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, ενώ από αρχές του μήνα θα μεταδίδεται από το ραδιοφωνικό σταθμό Μέντα 88. 

A side: Ντροπή - Γιάννης Κότσιρας 
Στίχοι μουσική: Δημήτρης Καρράς 
B side: Εγωισμοί - Νικήτας Κλιντ 
Στίχοι μουσική: Δημήτρης Καρράς 

«Την πρώτη Απριλίου του 2013 αρχίσαμε να φλερτάρουμε με την νοσταλγία του παλαιού τρόπου αναπαραγωγής τραγουδιών, μέσα από δίσκους 45 στροφών. 
Μία σειρά που τη βαφτίσαμε «Γεροντοπείσματα» λόγω αυτής της εμμονής μας με το φετιχιστικό υλικό του βινυλίου και όλα όσα αντιπροσωπεύει. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 7 τεύχη, είναι συλλεκτική και μοναδική, αφού όλα τα δισκάκια βγαίνουν σε περιορισμένα αντίτυπα. Εμείς που συμμετέχουμε σε αυτή, την ονομάζουμε άκρως οικογενειακή και προστατευμένη» εξηγεί ο Δημήτρης Καρράς. Το πρώτο τεύχος της σειράς είχε στη μια πλευρά το ντουέτο του Σωκράτη Μάλαμα με το Βασίλη Καρρά «Όλοι για τα μπετά δουλεύουμε» και στη δεύτερη τη «Μισαλλοδοξία» ερμηνευμένη από τον ίδιο το συνθέτη Δημήτρη Καρρά. 

Στο δεύτερο τεύχος ακούμε το «Άκου το τραγούδι» από τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Φώτη Ανδρικόπουλο & Λόλα Γιαννοπούλου και το «Οι τρελοί» σε στίχους & μουσική Νίκου Γύρα από τον Παναγιώτη Λάλεζα, ενώ στο τρίτο η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδά το «Ρετιρέ» στην πρώτη πλευρά και ο Δημήτρης Καρράς με τη Λόλα Γιαννοπούλου το «Μάτια καθαρά». 

 Στα σκίτσα του τέταρτου τεύχους συναντάμε πάλι τον Κώστα Παντούλα, που δίνει στη σειρά το χαρακτηρισμό του τεύχους, όπως στα κόμικ, καθώς και τη Νίκη Μουσαδάκου που δημιουργεί το οπτικό κομμάτι. Μία παραγωγή του Music Corner (Πανεπιστημίου 56) της B-Otherside και του Studio Pazl. To ραδιόφωνο που στηρίζει την σειρά είναι ο νεοσύστατος Μέντα 88 και διαδικτυακά η πύλη του Ogdoo.gr.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις