ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Στημένο κόλπο ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος για να εκτεθεί ο Ολυμπιακός. Όπως στο λέω και μην κοιτάς τον υπολογιστή σου σαν χάνος. Αγκαλιές, φιλιά, γιορτές, fair play. 
Πώς προέκυψαν όλα αυτά;

Αλαφούζος και Σαββίδης τα είχανε μιλήσει. Θα δείξουμε πως όταν δεν εμπλέκεται ο Ολυμπιακός, η παράγκα του λιμανιού, όλα είναι καλά και ανθηρά. Παίζεται ποδόσφαιρο και ο καλύτερος κερδίζει στο γήπεδο. Όλοι τον χειροκροτούν και αγκαλιασμένοι νικητές και ηττημένοι αποχωρούν από τη γιορτή.

Μέσα στο πανηγυρικό κλίμα ο Αλαφούζος δεν ξέχασε τον Απόλλωνα. «Δεν έπρεπε να πέσει. Ο Σπάθας έφταιγε με τα όργια που έκανε στην Ξάνθη και ελπίζω να μην ξανασφυρίξει». Πήρες πρέφα; Χωρίς Σπάθες, Ολυμπιακούς και ομάδες δορυφόρους όλα είναι μια χαρά, μας είπε ο καναλάρχης.

Αμ, το άλλο. Στην απονομή την κούπα σήκωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όχι όπως με το πρωτάθλημα που δόθηκε στα χέρια του Μαρινάκη. Σαββίδη και Αλαφούζο τους πήραμε χαμπάρι. Σου μιλάω για οργανωμένη κατάσταση μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια. Ακόμα και οι κροτίδες που έπεσαν κάποια στιγμή ήταν παραμύθι φούρναρης, μια ασυμφωνία που έδενε στο οργανωμένο σχέδιο.

apodytiriakias.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις