ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Γ’ Εθνική: Άλλαξε… τροπάριο ο Πυρσός Γρεβενών!!! Δηλώσεις Τσούκλη..

Τα γκολ υπομονής στο φινάλε των ματς με Θεσπρωτό-Λάρισα έδωσαν τη... σκυτάλη σε εκείνα στην αρχή με Κάστορα και Κοζάνη (από δυο σε κάθε ματς στο πρώτο δεκάλεπτο) και οι πράσινοι σταδιακά αποκτούν αβαντάζ σωτηρίας. 
Τι δηλώνει ο Π. Τσούκλης.

Οι τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια «έγραψαν» για τον Πυρσό Γρεβενών και αυτό είναι το ζητούμενο και η ουσία, άσχετα με τον τρόπο που προέρχονται. Βέβαια, στα τρίποντα με Θεσπρωτό και Λάρισα (1-0 έκαστο) τα νικητήρια γκολ χαρακτηρίζονται... υπομονής και λύτρωσης, αφού ήρθαν στα τελευταία λεπτά των αγώνων.
Στις δυο τελευταίες χρονικά νίκες με Κάστορα (2-3) και Κοζάνη (2-0), το... τροπάριο άλλαξε για τους πράσινους, που «καθαρίζουν» από νωρίς, με δυο γκολ τη φορά εντός του πρώτου δεκαλέπτου. «Μπορεί να διαφέρει η συνταγή, αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο και αυτό μένει. Είτε με γκολ από τα αποδυτήρια, είτε με δικαίωση προσπαθειών στο τέλος. Μετρά ότι συνεχίζουμε την ανάκαμψή μας, τη βαθμολογική αντεπίθεση και αναρρίχηση του Πυρσού» σχολιάζει αρχικά στο dokari.gr ο προπονητής Πέτρος Τσούκλης.

«Σύντομα εκτός ζώνης»
Για να συνεχίσει ο τεχνικός των Γρεβενών: «Η κατάκτηση τεσσάρων νικών σε πέντε ματς σίγουρα μας ικανοποιεί και μας δίνει κουράγιο, αλλά πρέπει να υπάρξει συνέχεια. Έχουμε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και ειδικά η βελτίωση στον τομέα της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας είναι η ειδοποιός διαφορά στην ανοδική πορεία μας σε σχέση με πριν. Μένουν πέντε μάχες ακόμα και όπως κερδίσαμε στον τελικό με την Κοζάνη, μια καλή ομάδα που ευτυχήσαμε να είμαστε 2-0 στο 11΄, έτσι θέλουμε να νικήσουμε και στην Πρέβεζα μετά τη διακοπή του Πάσχα. 
Πιο ευχαριστημένοι λοιπόν θα είμαστε όταν βγούμε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, κάτι που υπολογίζουμε ότι θα γίνει πολύ σύντομα. Είναι καλύτερα να ορίζουμε την τύχη μας, παρά εμείς να... κυνηγάμε άλλους, όπως συμβαίνει ως τώρα. 
Δεν κοιτάμε άλλα παιχνίδια, αλλά πρέπει να αξιοποιήσουμε το πιο εύκολο πρόγραμμα σε σχέση με άλλες ομάδες, ώστε σταδιακά να βρεθούμε σε θέση ισχύος και στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας».

Ένας γύρος με Τσούκλη
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Τσούκλης συμπληρώνει ακριβώς ένα γύρο στον πάγκο του Πυρσού στον αγώνα στην Ήπειρο με την Πρέβεζα, αφού στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου στα Γρεβενά είχε κάνει νικηφόρο ντεμπούτο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας, που επανέρχεται στο γήπεδο την Τρίτη του Πάσχα.
dokari.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις