ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ο Ιβάν καλεί Μαρινάκη στην Τούμπα. Δείτε την ανακοίνωση

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης με επιστολή του προσκάλεσε τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη στην Τούμπα για την...
αναμέτρηση της Τετάρτης (16/4, 20.00) μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σαββίδης ανέφερε ότι «μπορεί να μας χωρίζουν αρκετά πράγματα, ωστόσο εκτιμώ ότι μπορούμε να τα παραμερίσουμε και να παρακολουθήσουμε μαζί ένα καθαρά αθλητικό γεγονός, το οποίο θα καθηλώσει τη χώρα».

Καταλήγοντας ο κ. Σαββίδης στην πρόσκλησή του θυμίζει ότι ο ίδιος έχει βρεθεί δύο φορές στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ελπίζει να ανταποδώσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αυτές τις επισκέψεις ερχόμενος στην Τούμπα για να δει από κοντά την προσπάθεια των δύο ομάδων να προκριθούν στον τελικό.


seleo.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ασε ρε Σαββιδη τα θεματα πολιτισμου και κοιταξε να παρεις παικτες και να κανεις καμια σοβαρη και ανταγωνιστικη ομαδα.Προσπαθεις με τον εχθρο σου να δημιουργησεις καλη σχεση.Καθε χρονο σε σφαζει και θα σε σφαζει.Ο λυκος μονο τριχωμα αλλαζει.Κοιτα να κανεις μεταγραφες γιατι δεν σε βλεπω καλα.Εκτος αν δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτην να μας το πεις να μην κανουμε ονειρα.Σεβαστο θα ειναι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις