ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΓΙΑΛΑ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ αποτελεί γεωγραφική και πληθυσμιακή οντότητα η οποία στο μέλλον θα πρέπει να πορευθεί ενωμένη ισότιμα, με αξιοπρέπεια και συνεχή προσπάθεια για να διεκδικήσει τα πρέπει και...
τα θέλω της.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια, αξίζει να δοκιμάσουμε έναν άλλο τρόπο λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης, από άτομα με γνώση και εμπειρία αλλά και από νέους ανθρώπους με ιδέες και όρεξη για προσφορά, από όλες τις κοινωνικές και παραγωγικές ομάδες του τόπου μας. Η κρίση που σήμερα μαστίζει όλα τα επίπεδα της κοινωνίας μας δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τις βασικές αξίες και αρχές.

Συμμετάσχουμε στην πρόκληση αυτή για να διαχειριστούμε με ήθος, διαφάνεια, όραμα, ανθρωπιά, ισοτιμία και δικαιοσύνη τα κοινά πράγματα προς όφελος της κοινωνίας μας. Να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να διώξουμε την μιζέρια, το ψέμα και την καταχνιά που έχει σκεπάσει τον τόπο μας, με αγάπη, ομόνοια και συμπόρευση. Να ξαναφέρουμε την ελπίδα και το χαμόγελο στους συνανθρώπους μας. Με αποφασιστικότητα και δυναμισμό χωρίς παλινδρομήσεις και πατερναλισμούς προχωράμε ανεξάρτητοι και αυτοδύναμοι για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ως υποψήφιος Δήμαρχος μαζί με τους υποψήφιους συμβούλους στο ψηφοδέλτιό μας, σας καλώ να συμπορευτούμε σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχοντας δυναμικά και ενεργά στην πρωτοβουλία ενότητας ευθύνης και δημιουργίας.


ΜΕ ΤΙΜΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘ. ΜΠΓΙΑΛΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις