ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Στέργιου Τζιαχάνα

“Γρεβενά – συμμετέχω ενεργά”

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου.

Βιώνοντας προσωπικά, αλλά και ζώντας τα προβλήματα των κατοίκων του Δήμου μας, ως πολίτης και ως εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος, αισθάνομαι την ανάγκη και...
τη διάθεση να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου και γι' αυτό αποδέχθηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη και θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του “Γρεβενά – συμμετέχω ενεργά”.
Όπως γνωρίζεται, αγωνίζομαι και υπηρετώ ενεργά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, γιατί πιστεύω πραγματικά στην αναμόρφωσή της έτσι ώστε, να είναι ικανή, να υπηρετεί αποτελεσματικά τον Δημότη. Παρακολουθώντας την πολιτική και την κοινωνική ζωή της τοπικής κοινωνίας, προσπαθώ να συνεισφέρω στη δημιουργία αλλά και τη βελτίωση θεσμών και αξιών. Βασικά μου πιστεύω η διαφάνεια, η διαβούλευση, η συνεργασία, η κοινωνική πολιτική, όλα αυτά που οι εκάστοτε κυβερνητικές πολιτικές καταστρατήγησαν.
Ως ενεργό μέλος αυτής της κοινωνίας και ελεύθερος επαγγελματίας γνωρίζω, πολύ καλά, τι σημαίνει να μάχεται κάποιος καθημερινά για την επιβίωση. Σε αυτές τις τελείως διαφορετικές συνθήκες, τις πιο δύσκολες συνθήκες, είναι καθήκον μας να μείνουμε πεισματικά ενωμένοι σε ένα ανεξάρτητο συνδυασμό της κοινωνίας για τα Γρεβενά και να δώσουμε βάση στους κοινωνικά και οικονομικά ασθενέστερους, στους άπορους και σε όσους πραγματικά αγωνίζονται για την επιβίωση τους.
Στις 18 Μαΐου ζητώ τη στήριξή σας και την πλαισίωση του ανεξάρτητου συνδυασμού “Γρεβενά – συμμετέχω ενεργά” για να υπάρξει ένα καλύτερο αύριο στα Γρεβενά, ποιότητα ζωής και προοπτική για τα παιδιά μας.


Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
για το Δήμο Γρεβενών
Τζιαχάνας Στέργιος
Ελεύθερος Επαγγελματίας






ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις