ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Οι απειλές για την ζωή του και τα μέτρα ασφαλείας με αστυνομικό γα τον Καραφώτη! Τι απαντάει ο τραγουδιστής;

Μια παράξενη είδηση πλανάται τις τελευταίες μέρες γύρω από τον Κώστα Καραφώτη που φέρεται να δέχεται απειλές για την ζωή του, μετά τα...
κρούσματα κλοπής που είχε, προσλαμβάνοντας προστασία!

Είναι κάτι που ακούγεται ολοένα και πιο έντονα τον τελευταίο καιρό για τον Κώστα Καραφώτη. Όλα ξεκίνησαν, με τις φοβίες να μπαίνουν στην ζωή του, όταν το καλοκαίρι έπεσε θύμα ληστείας τόσο στο σπίτι του, αλλά και των δυο πολυτελών του αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με τους επαιόντες ο τραγουδιστής άρχισε να φοβάται ότι έχει γίνει στόχος κάποιων για αυτό και πήρε τα μέτρα του… Κυκλοφορώντας πάντα με συνοδεία ενός άντρα σε απόσταση αναπνοής από εκείνον.


Σε επικοινωνία που είχα χτες μαζί του, τον πέτυχα την στιγμή που βρισκόταν στο νοσοκομείο για αλλαγή μετά την επέμβαση μηνίσκου που έκανε, ήταν πάρα πολύ ευδιάθετος αφού όπως μου είπε ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη των εμφανίσεων του στην Θεσσαλονίκη με τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Τι μου απάντησε όμως στα περί όσων ακούγονται περί απειλών και φοβιών;

Η απάντηση του Κώστα Καραφώτη:
«Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν έχω κανένα λόγο να φοβάμαι για την ζωή μου. Ναι υπήρχαν κρούσματα ληστείας αλλά δεν το είδα διαφορετικά. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα είχα λόγο να το κρύψω. 
Τώρα το αν το εξέλαβαν διαφορετικά κάποιοι το ότι κυκλοφορώ και βγαίνω πολύ συχνά με τον ξάδερφο μου τον Χρήστο ο οποίος είναι αστυνομικός… τι να πω;»
Τρελοι


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις