ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

«Sex Tape»: Κάμερον Ντίαζ και Τζέισον Σίγκελ σε «σύννεφο» πανικού

Η τεχνολογία απειλεί τις ιδιωτικές στιγμές όταν εκείνες κοιτούν την κάμερα
Τι κάνεις όταν ένα sex video, γυρισμένο για «ιδιωτική χρήση» διαδίδεται σε... όλες τις κοινωνικές σου επαφές με ταχύτητα επιδημίας; Η Κάμερον Ντίαζ θα βρεθεί αντιμέτωπη με το εν λόγω πρόβλημα στην κομεντί «Sex Tape» των Τζέισον Σίγκελ και Τζέικ Κάσνταν, όπου αρχικά επρόκειτο να πρωταγωνιστεί η Ριζ Γουίδερσπουν. Όταν ο Σίγκελ, ο οποίος κρατάει το ανδρικό lead, ανέλαβε τη σκηνοθεσία, φαίνεται ότι θυμήθηκε τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Bad Teacher» (επίσης του Κάσνταν) και την καλεί να γίνουν ζευγάρι: οι κεντρικοί χαρακτήρες, παντρεμένοι με παιδιά εδώ και χρόνια, προσπαθούν να αναθερμάνουν την ερωτική τους ζωή γυρίζοντας με ερασιτεχνική κάμερα ένα βίντεο πολύ προσωπικό.

Όταν όμως το γνωστό icloud κάνει τα μαγικά του και το βίντεο από την κρεβατοκάμαρά τους καταλήγει στα ipad όλων των ανθρώπων του φιλικού κι επαγγελματικού περιβάλλοντός τους, το ζευγάρι πανικοβάλλεται και η περιπέτεια επανάκτησης των επίμαχων δεδομένων μόλις αρχίζει.


Εντάξει, από το πρώτο τρέιλερ καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για μια από τις γνωστές συνταγές κωμωδίας, όπου η Κάμερον θα επιδείξει το καλοδιατηρημένο κορμί της, μαζί με μερικές χιουμοριστικές (τουλάχιστον στις προθέσεις) ατάκες και πολύ πολύ τρέξιμο, κάπως πιο τολμηρή στις σκηνές από το μέσο όρο του είδους και δυστυχώς κάπως πιο ανέμπνευστη από όσο θα θέλαμε για να μην την τοποθετήσουμε απευθείας στη μακρά λίστα των «σαχλοκομεντί».

Δείτε το τρέιλερ και ξανασκεφτείτε το αν ετοιμαζόσασταν να μιλήσετε βρώμικα γυμνοί μπροστά στην κάμερα.


e-go.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις