ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Τι κρύβει το περίφημο σακίδιο του Σταύρου Θεοδωράκη (video)

Μετά τις γαλότσες του που έδωσαν τροφή για άφθονα σχόλια το προηγούμενο διάστημα, τώρα ήρθε η σειρά του σακιδίου του Σταύρου Θεοδωράκη να πάρει τα ...
πέντε λεπτά δημοσιότητας που του ανήκουν.

Ο «Πρωταγωνιστής» της πολιτικής πλέον σκηνής έχει συνεχώς μαζί του ένα σακίδιο πλάτης και πολλοί ήταν αυτοί που απορούσαν τι το σημαντικό κρύβεται εκεί μέσα. Την απάντηση στο μυστήριο έδωσε ο ίδιος ο Θεοδωράκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.


Εξήγησε ότι η δημοσιογραφία παραμένει για εκείνον ένα «κόλλημα» που δεν θα ξεπεράσει ποτέ, επομένως στο διάσημο σακίδιο περιέχονται τα απαραίτητα δημοσιογραφικά του σύνεργα. Ένας υπολογιστής, κόκκινα μπλοκάκια, αποκόμματα εφημερίδων, στυλό, μολύβια, γυαλιά οράσεως και ένας σούγιας (γιατί του αρέσει να τρώει φρούτα στον δρόμο) αποτελούν αυτά τα οποία ο επικεφαλής του «Ποταμιού» δεν αποχωρίζεται ποτέ, προκειμένου να είναι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο.
Σε αυτά έχουν πλέον προστεθεί και τα κουπόνια οικονομικής στήριξης του κόμματος. «Έχουμε συγκεντρώσει ως τώρα από εισφορές μελών και φίλων που παίρνουν κουπόνια, τα οποία έχουν θεωρηθεί στη Βουλή, το ποσό των 40.000 ευρώ με τα οποία καλύπτονται τα έξοδα των περιοδειών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.


taxalia


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις