ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Αγνώριστος στην όψη ο Σουμάχερ μετά από 146 ημέρες σε κώμα!!!

Ο Μίκαελ Σουμάχερ παλεύει.
Διανύει την 146η ημέρα της μεγαλύτερης μάχης στη ζωή του, μία μάχη που θυμίζει έναν αέναο αγώνα με ατελείωτους γύρους, δύσκολες στροφές, ανεφοδιασμούς και...
πολλαπλά τετακέ! 

Αυτός όμως είναι βράχος και κρατιέται στην πίστα της ζωής του με νύχια και δόντια, έπειτα από τον τραυματισμό του κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

Κανένα νέο δεν βγαίνει από το στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου και νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα θεραπείας, με την πρόσβαση ελάχιστων δημοσιογράφων, την ώρα που διαψεύδονται οι φήμες που ήθελαν τη σύζυγό του να τον μεταφέρει στο σπίτι, δίνοντας μάλιστα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να φτιάξει ένα αποστειρωμένο δωμάτιο φιλοξενίας.

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα
Σύμφωνα με Γερμανικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, τα οποία επικαλούνται ανώνυμες μαρτυρίες εργαζομένων από το νοσοκομείο, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι αγνώριστος στην όψη, ενώ οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Εκείνο που ανησυχεί έντονα τους πάντες, όπως διαβάζουμε και στο protothema, είναι το γιατί τελικά οι Ιατροί δεν προχώρησαν την διαδικασία αφύπνισης του παγκόσμιου πρωταθλητή, διαδικασία που είχε ξεκινήσει προς μερικών εβδομάδων... Και αυτή η ερώτηση έμεινε χωρίς απάντηση από τους θεράποντες ιατρούς...

Την Κυριακή, στο Μονακό, αναμένεται να γίνουν διάφορες εκδηλώσεις αναβιώνοντας τις επιτυχίες του Μίκαελ Σουμάχερ, εκεί όπου ο Γερμανός μετρά 5 νίκες [δύο με τη Benetton (1994, 1995) και τρεις με τη Ferrari (1997, 1999, 2001)].

cretablog.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις