ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

«Μπρούσκο»: Τα νέα επεισόδια (159-160-161-162-163) (VIDEOS)

Ο κλοιός γύρω από τη Μελίνα σφίγγει, καθώς ο αστυνόμος Ορέστης Ιωάννου, είναι πεπεισμένος πως...
ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 18:50

Δευτέρα 12/5/14


Επεισόδιο 159

Ο κλοιός γύρω από τη Μελίνα σφίγγει, καθώς ο αστυνόμος Ορέστης Ιωάννου, είναι πεπεισμένος πως πλήρωσε τον Μιχαήλ Σταύρου για να δολοφονήσει την Αλεξία. Η εντολή για την προφυλάκισή της είναι θέμα ωρών, γεγονός που απελπίζει τον Αχιλλέα, που βρίσκεται πάντα δίπλα της. 

Στο μεταξύ, ο Σήφης, η Βασιλική και ο Μηνάς, είναι ακόμα στην Κύπρο για να της συμπαρασταθούν. Ο Πάτροκλος στα Χανιά συναντιέται για μια ακόμα φορά με τον Διαμαντή, ο οποίος υπόσχεται να του δείξει το οινοποιείο και να τον ξεναγήσει. Η Αναστασία θυμωμένη από την απουσία του Σήφη και του Μηνά, βάζει τον Μανωλιό να επιτηρεί τους εργάτες στα αμπέλια, παρότι ξέρει πως γι΄ αυτή της την απόφαση θα έρθει σε σύγκρουση με τον Σήφη. Ο Ματθαίος απαιτεί από τη γιαγιά να του πει επιτέλους την αλήθεια για τις σχέσεις της Χέλγκα με τον πατέρα του και τον Διαμαντή, ενώ ο Νεκτάριος ακούει τυχαία από τον Αχιλλέα ότι η βιολογική του μητέρα ζει…
.

Τρίτη 13/5/14
Επεισόδιο 160

Μπροστά στο ενδεχόμενο να προφυλακιστεί η Μελίνα για τον φόνο της Αλεξίας, ο Αχιλλέας νιώθει να χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. Η συμπάθεια του Διαμαντή για τον Πάτροκλο ενοχλεί την Αναστασία. Η γιαγιά Αδριανή εξαγριώνεται όταν μαθαίνει ότι η Χέλγκα ζει και δείχνει φανερά την αντιπάθειά της για αυτή τη γυναίκα, ενώ ο Νεκτάριος, ταραγμένος απ’ την αποκάλυψη αυτή, βάζει τον Πάτροκλο να ζητήσει απ’ τη Δάφνη, την ηλεκτρονική διεύθυνση της βιολογικής τους μητέρας για να έρθει σε επαφή. 

Η Βασιλική είναι συνεχώς στο πλευρό της Μελίνας και τη στηρίζει, ενώ ο Μηνάς προσπαθεί να ηρεμήσει τον Σήφη, που εκτός του φόβου μη χάσει τη Μελίνα οριστικά, η αντιπαλότητά του με τον Αχιλλέα, τον βγάζει εκτός ελέγχου συνέχεια. Η αντικατάσταση του Μηνά, απ’ τον Μανωλιό στους αμπελώνες, θα φέρει την Αναστασία σε άγρια κόντρα με τον Σήφη. Πιστεύοντας, ότι ο έρωτας του Αχιλλέα και της Μελίνας θα τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, ο Ματθαίος διαπιστώνει με θλίψη ότι χάνεται κι η τελευταία ελπίδα μιας πιθανής επανασύνδεσής του με την Αναστασία. Ο δολοφόνος «σπάει» και ομολογεί… Η Μελίνα απαλλάσσεται από τις κατηγορίες…


Τετάρτη 14/5/14
Επεισόδιο 161

Ο Αχιλλέας κάνει και επίσημα πρόταση γάμου στη Μελίνα, αυτή δέχεται! Χαρούμενοι το ανακοινώνουν σε όλους και ξεκινάνε τις ετοιμασίες. Η Αναστασία ανυποχώρητη για το θέμα του Μηνά, έρχεται σε σοβαρή σύγκρουση με τον Σήφη, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα. Ο Πάτροκλος βρίσκεται ακόμα στην Κρήτη και δείχνει να γοητεύεται από τη Βασιλική, ενώ κι εκείνη από την πλευρά της φαίνεται πως κολακεύεται από το διακριτικό φλερτ του. 

Η Δάφνη καλεί στο σπίτι της τον Πάτροκλο για φαγητό και ο Μάρκος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το παρελθόν του και τη ζωή του. Στο μεταξύ η Στεφανία δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα στο σχολείο, ενώ η Αγγελική για μια ακόμα φορά, δείχνει να βρίσκεται χαμένη στον κόσμο της και στις ουσίες. Ο Σήφης ανησυχεί και προσπαθεί να προσεγγίσει το παιδί. Παράλληλα, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τη Μελίνα, αλλά εκείνη θα αρνηθεί για πρώτη φορά να του μιλήσει προς μεγάλη ικανοποίηση του Αχιλλέα. Πώς θα αντιδράσει ο Σήφης όταν μάθει για τον επικείμενο γάμο τους;


Πέμπτη 15/5/14
Επεισόδιο 162

Η είδηση του γάμου της Μελίνας με τον Αχιλλέα, συνταράσσει τον Σήφη. Παράλληλα, το ζευγάρι, προετοιμάζεται για τον γάμο και ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Μαθαίνοντας το σχέδιο, (να βάλει η Εύα σε πειρασμό τον Μηνά, ώστε να τον ξεσκεπάσει η Βασιλική), η Δάφνη της κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Η Αναστασία, ανυποχώρητη στο θέμα επαναφοράς του Μηνά στο πόστο του, αναχωρεί με τον Αντώνη προς αναζήτηση του πατέρα της στην Ισπανία, λέγοντας ψέματα στον Σήφη, πως πηγαίνουν λίγες μέρες διακοπές στο Παρίσι. 

Η Αγγελική, δείχνει ξανά σημάδια εξάρτησης από ουσίες, ενώ ο Σήφης ανησυχεί με τη στάση της κόρης του, που αρνείται πεισματικά να πάει σχολείο. Ο Πάτροκλος, μεταφέρει στον Νεκτάριο τα νέα απ’ την Κρήτη, καθώς και όσα έμαθε για τη βιολογική τους μητέρα και τον χαραχτήρα της. Μία απρόσμενη πρόταση του Διαμαντή, ξαφνιάζει και συγχρόνως ταράζει τη Δάφνη. Ο Διαμαντής έχει λυγίσει και θέλει πίσω τη Δάφνη. Η Ευρυδίκη, μαθαίνοντας απ’ τη γιαγιά Αδριανή για τον γάμο Μελίνας-Αχιλλέα, πηγαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι των Ματθαίων… με απειλητικές διαθέσεις.


Παρασκευή 16/5/14
Επεισόδιο 163

Ο Διαμαντής είναι έτοιμος να βγάλει από τη μέση τον Μάρκο με όποιο τρόπο και να δεχτεί και πάλι τη Δάφνη στη ζωή του. Ο Μάρκος εξαγριώνεται με τη συμπεριφορά του Διαμαντή και η αντίδρασή του τρομάζει τη Δάφνη όταν ανακαλύπτει πως οπλοφορεί. Ο Σήφης ανησυχεί με τη Στεφανία που μοιάζει να την απασχολεί κάτι σοβαρό! Ο Σήφης έρχεται σε σύγκρουση με την Αγγελική, η οποία δείχνει να μην αντιλαμβάνεται τίποτα. 

Ο Αχιλλέας με τη Μελίνα ξεκινούν τις προετοιμασίες για τον γάμο, ο Ματθαίος όμως φέρνει αντίρρηση στην επιθυμία που έχουν να πραγματοποιηθεί σε στενό κύκλο. Η Εύα και ο Μηνάς έχουν μια ανοιχτή συζήτηση για τα αισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, αλλά κι η αφελής Βασιλική της αποκαλύπτει ενθουσιασμένη για το απρόσμενο τηλεφώνημα και το φλερτ του Πάτροκλου. Η ειρωνική και υποτιμητική στάση του Αχιλλέα απέναντι στον Πάτροκλο οργίζει τον Νεκτάριο, οποίος ξεσπά και του επιτίθεται…


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις