ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

«Μπρούσκο»: Τα νέα επεισόδια (164-165-166-167-168) (VIDEOS)

Ο Σήφης επηρεασμένος από την είδηση του γάμου της Μελίνας με τον Αχιλλέα, αλλά...
ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 18:50

Δευτέρα 19/5/14
Επεισόδιο 164
Ο Σήφης επηρεασμένος από την είδηση του γάμου της Μελίνας με τον Αχιλλέα, αλλά παράλληλα και για να κάνει το χατίρι της Στεφανίας, αποφασίζει να παντρευτεί την Αγγελική, η οποία λόγω των συνθηκών είναι ανήσυχη και επιφυλακτική γι΄ αυτό τον γάμο.

Η σύγκρουση Αχιλλέα και Πάτροκλου θα είναι ανοιχτή και σφοδρή και θα στενοχωρήσει πολύ τον Νεκτάριο. Η Μελίνα θα προσπαθήσει να τους συμφιλιώσει καλώντας σε γεύμα τον Πάτροκλο, ο οποίος θα τους μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια στο ίδρυμα.

Παράλληλα ο Πάτροκλος, θα ξεκινήσει να εργάζεται στα αμπέλια. Ο Μηνάς υποκύπτει στον πειρασμό και φιλάει την Εύα, γεγονός που θα δημιουργήσει και στους δυο αντιφατικά συναισθήματα έλξης, αλλά και τύψεων για τη Βασιλική.

Η Μελίνα με τη Δήμητρα αρχίζουν τις προετοιμασίες του γάμου (Μελίνας – Αχιλλέα), ενώ η Ευρυδίκη τις παρακολουθεί. Παράλληλα η Ευρυδίκη θα μπει κρυφά στο σπίτι των Ματθαίων και θα ανακαλύψει ένα χαρτί που σημαίνει πολλά για τις σχέσεις Γιαννακάκηδων και Ματθαίων.



Τρίτη 20/5/14
Επεισόδιο 165

Μπροστά στο ενδεχόμενο να προφυλακιστεί η Μελίνα για τον φόνο της Αλεξίας, ο Αχιλλέας νιώθει να χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. Η συμπάθεια του Διαμαντή για τον Πάτροκλο ενοχλεί την Αναστασία.

Η γιαγιά Αδριανή εξαγριώνεται όταν μαθαίνει ότι η Χέλγκα ζει και δείχνει φανερά την αντιπάθειά της για αυτή τη γυναίκα, ενώ ο Νεκτάριος, ταραγμένος απ’ την αποκάλυψη αυτή, βάζει τον Πάτροκλο να ζητήσει απ’ τη Δάφνη την ηλεκτρονική διεύθυνση της βιολογικής τους μητέρας για να έρθει σε επαφή.

Η Βασιλική είναι συνεχώς στο πλευρό της Μελίνας και τη στηρίζει, ενώ ο Μηνάς προσπαθεί να ηρεμήσει τον Σήφη, που εκτός του φόβου μη χάσει τη Μελίνα οριστικά, η αντιπαλότητά του με τον Αχιλλέα τον βγάζει εκτός ελέγχου συνέχεια.

Η αντικατάσταση του Μηνά, απ’ τον Μανωλιό στους αμπελώνες, θα φέρει την Αναστασία σε άγρια κόντρα με τον Σήφη. Πιστεύοντας ότι ο έρωτας του Αχιλλέα και της Μελίνας θα τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, ο Ματθαίος διαπιστώνει με θλίψη ότι χάνεται κι η τελευταία ελπίδα μιας πιθανής επανασύνδεσής του με την Αναστασία.

Ο δολοφόνος «σπάει» και ομολογεί… Η Μελίνα απαλλάσσεται από τις κατηγορίες.


Τετάρτη 21/5/14
Επεισόδιο 166

Η Μελίνα είναι ευτυχισμένη με τις προετοιμασίες του γάμου και το μόνο μελανό σημείο είναι ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος. Και εδώ, όπως πάντα, την παρηγορεί ο Αχιλλέας.

Ο Σήφης, έξαλλος με το χαρτί που έδωσε στον Διαμαντή η Ευρυδίκη, αποφασίζει να πάει στην Κύπρο και να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τον Ματθαίο, ζητώντας εξηγήσεις. Παράλληλα θα ζητήσει για μια ακόμα φορά από τη Μελίνα να συναντηθούν, αλλά εκείνη θα αρνηθεί.

Στο μεταξύ, οι Ματθαίοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να μπήκε κρυφά στο σπίτι τους και να άρπαξε το χαρτί που έκρυβε ο Ματθαίος στο γραφείο του. Το μυαλό του Αχιλλέα θα πάει στον Πάτροκλο, δημιουργώντας νέες συγκρούσεις.

Παράλληλα η παράξενη συμπεριφορά του Πάτροκλου, τρομοκρατεί τη Δήμητρα και τη βάζει σε σκέψεις.

Κι ενώ η Βασιλική σκέφτεται τον Πάτροκλο, το μυαλό του Μηνά τριγυρίζει στην Εύα… την ίδια στιγμή, η Αλίκη αποφασίζει να τον εξολοθρεύσει με ποντικοφάρμακο.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠ 166 από dm_5129d48723edd


Πέμπτη 22/5/14
Επεισόδιο 167
Ο Σήφης ανακοινώνει τηλεφωνικά στη Μελίνα ότι πρόκειται να παντρευτεί την Αγγελική σε μισή ώρα στο δημαρχείο. Ο γάμος γίνεται και αυτό το γεγονός θα κάνει πολύ ευτυχισμένη τη μικρή Στεφανία, αλλά η ψυχρότητα του Σήφη θα οδηγήσει την Αγγελική σε μαύρες σκέψεις και όχι μόνο.

Οι σχέσεις του Αχιλλέα με τον Πάτροκλο φθάνουν στα άκρα και μια τελευταία σύγκρουση θα εξοργίσει τον Πάτροκλο και θα τον κάνει να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στη Γερμανία. Η εξέλιξη αυτή θα εξοργίσει τον Νεκτάριο και θα τον κάνει να συγκρουστεί με τον Αχιλλέα, που θα αναγκαστεί να κάνει ένα βήμα πίσω.

Η Δάφνη, πιστεύοντας ότι η Αλίκη έχει βάλει ποντικοφάρμακο σε ένα κέικ που έχει στείλει στον Μηνά στα αμπέλια, τρέχει να σώσει ό,τι μπορεί και ανακαλύπτει ότι ο Μανωλιός έχει φάει όλο το κέικ.

Η Εύα, μην μπορώντας να κατανικήσει την έλξη που αισθάνεται πλέον για τον Μηνά, ανακοινώνει στη Βασιλική ότι έχει ζητήσει μετάθεση και σκοπεύει να φύγει από την Κρήτη και να επιστρέψει στην Αθήνα.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠ 167 από dm_5129d48723edd


Παρασκευή 23/5/14
Επεισόδιο 168

Όλοι είναι σοκαρισμένοι και πανικόβλητοι με την τραγική κατάσταση της Αγγελικής, αφού η χρήση ουσιών που κάνει πλέον είναι ανεξέλεγκτη και φοβούνται για τα χειρότερα. Έτσι ο Σήφης και ο Μάρκος υποχρεώνονται για το καλό της Στεφανίας, να κρατήσουν σκληρή στάση, προκειμένου να τη συνετίσουν.

Ο Αχιλλέας προσπαθεί να πείσει τον Πάτροκλο να μην φύγει οριστικά από την Κύπρο, εκείνος όμως δυσκολεύεται να πιστέψει ότι έχει αλλάξει πραγματικά διάθεση απέναντί του. Η Μελίνα αισθάνεται τύψεις και ενοχές για τη σχέση της με τον Αχιλλέα, αφού θεωρεί ότι ο έρωτάς τους είναι η αιτία που δεν μπορεί ο Ματθαίος να είναι με την Αναστασία.

Ο Ματθαίος όταν μαθαίνει πως ο Σήφης έχει παντρευτεί, ελπίζει ότι τώρα είναι η στιγμή που η Αναστασία θα καταφέρει επιτέλους να αφήσει τον Αντώνη. Η Βασιλική είναι μελαγχολική, αφού η σκέψη της είναι συνεχώς στον Πάτροκλο, αλλά και ο Μηνάς αδυνατεί να ξεκολλήσει από την Εύα.

Η Χριστίνα εξακολουθεί να μην το βάζει κάτω και να εισβάλει στην οικογένεια των Ματθαίων, έχοντας στόχο να τους εκδικηθεί. Την ίδια εκδικητική διάθεση έχει και ο Διαμαντής αφού το μίσος που τρέφει για τον Μάρκο δεν έχει σβήσει.

Η Δήμητρα και η Μελίνα ξαφνιάζονται όταν βρίσκουν την Ευρυδίκη και πάλι στο σπίτι της γιαγιάς και το έντονο ενδιαφέρον της, τους κινεί τις υποψίες. Η αποκάλυψη που γίνεται, ότι η Χέλγκα και ο άγνωστος άνδρας με το τατουάζ, συνδέονται θα μας προκαλέσει μεγάλη έκπληξη αλλά και τρόμο.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠ 168 από dm_5129d48723edd




videokosmos

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις