ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μπαράζ Ανόδου – Γ’ Εθνική: Εορδαϊκός - Γρεβενά Αεράτα 2-1 (φωτο - βίντεο)

Έσπασαν καρδιές .. Πύρρειος νίκη με ανατροπή του Εορδαϊκού
Δεν πλήρωσαν το άγχος τους οι ανθρακωρύχοι...
Συναρπαστικό παιχνίδι και ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα εκεί όπου...

ο Εορδαϊκός κέρδισε δύσκολα αλλά δίκαια τα Γρεβενά Αεράτα με 2-1 για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Μπροστά σε 400 περίπου φιλάθλους ο Εορδαϊκός αν και φανερά αγχωμένος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι αλλά και πάλι γκολ δεν πέτυχε.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Εορδαϊκού προηγήθηκαν παγώνοντας το γήπεδο.
Πριν προλάβει όμως να αγχωθεί περισσότερο ο Εορδαϊκός ευτύχησε να ισοφαρίσει και στη συνέχεια κατάφερε να πετύχει και το χρυσό γκολ που του χάρισε τελικά τη νίκη. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν ψηλά κι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν
Πρέπει να σημειωθεί πως ο Εορδαϊκός τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολών του Σερσέμη (στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο ’Ιττης με τους 2 παίκτες να αλληλοβρίζονται σύμφωνα με το διαιτητή) και του Ακριτίδη Α. με 2 κίτρινες.
Καλή η διαιτησία του κ. Γρατσάνη που έδειξε κίτρινες και στους Τσακώνη, Λάλλο Θ., και Λάλλο Π. (Βοηθοί οι Νταλούκας- Τζάνης).

Το φιλμ του αγώνα
Στο 26' ο Ίττης γύρισε τη μπάλα λανθασμένα στο τερματοφύλακα του αλλά ο πλασέ του Μαυροματίδη μπλόκαρε ο Βίδρας.
Στο 30΄ ο Μαυροματίδης μόνος απέναντι στο Βίδρα πλάσαρε άουτ ενώ στο 33΄ το σουτ του Τσακώνη κοντραρίστηκε και πέρασε ελάχιστα έξω.
Αμέσως μετά τεράστια ευκαιρία για τον Εορδαϊκό όταν Αμαραντίδης και Σερσέμης έπαιξαν το 1-2 ο δεύτερος τετ-α-τετ με το Βίδρα έδωσε έτοιμο γκολ στον πρώτο που σε κενή εστία σούταρε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 47΄ έγινε το 0-1 όταν ο Λάλλος Π. εκτέλεσε φάουλ ο Περπερίδης έκανε άστοχη έξοδο και ο Λάλλος Θ, με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Στην επόμενη φάση , στο 49΄ όμως ο Τσακώνης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1 και στο 59΄ το σουτ του Μαυροματίδη δεν βρήκε στόχο.
Στο 73΄όμως ο Αμαραντίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Λιάμης με κεφαλιά έκανε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 78΄ ο Λάλλος Π. σούταρε μετά από ασθενή απόκρουση του Περπερίδη αλλά ο Συμεωνίδης έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή και τέλος στο 95΄ ο Αναστασιάδης μπήκε από δεξιά, σούταρε ο Περπερίδης απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον αφύλακτο Λάλλο Θ. που μόνος από το ύψος του πέναλτι σούταρε ψηλά άουτ.

Εορδαϊκός (Τσαγκαλίδης): Περπερίδης, Νίκου, Ακριτίδης Α., Λιάμης (75 λ.τ. Δαλκερανίδης), Συμεωνίδης, Τζουβάρας, Τσαγκαλίδης Η. (55΄ Σουγιουλτζής), Τσακώνης (85΄ Κωνσταντινίδης), Μαυροαματίδης, Σερσέμης, Αμαραντίδης.

Γρεβενά Αεράτα (Μπαλοδήμος) : Βίδρας, Σπηλιώτης, Κουρέλλας (78΄ο Βασιλόπουλος), Κατσαντώνης, Λάλλος Θ., Ίττης, Αναστασιάδης, Τζημόπουλος, Αποστολίδης, Δημητριάδης (70΄ Δημόπουλος), Λάλλος Π.

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ 3ης αγων.

φωτορεπορτάζ εδω


matiesstasport

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις