ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Γιώργος Δασταμάνης: «Ο κ. Κουπτσίδης και ο κ. Κοψαχείλης να μας πουν για το έργο του ΒΙΟ.ΠΑ. και για τις 850.000 ευρώ των μελετών»

Τα χωριά Δεσπότη, Αιμιλιανό, Ανθρακιά, Αγ. Θεόδωροι, Ελευθεροχώρι και Φελλί επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Δασταμάνης το απόγευμα της...
Πρωτομαγιάς.
Ο κ. Δασταμάνης συζήτησε με τους κατοίκους των χωριών και απάντησε σε ερωτήσεις για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Στο Δεσπότη και τον Αιμιλιανό οι πολίτες ζήτησαν την κατασκευή του δρόμου προς τους Αγ. Θεοδώρους ώστε να έχουν πρόσβαση προς τα Γρεβενά.
Στην Ανθρακιά οι κάτοικοι αναφέρθηκαν κυρίως στο πρόβλημα της υδρεύσεως: «Από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο πίνουμε θολό νερό. Με τις πρώτες βροχές το νερό είναι ακατάλληλο τόνισαν».
Στο Ελευθεροχώρι οι δημότες ανέφεραν πως ένα μέρος του δικτύου αποτελείται από αμιαντοσωλήνα και ενώ ο Δήμος Γρεβενών το γνωρίζει αδιαφορεί.
Στο Φελλί και στους Αγ. Θεοδώρους οι κάτοικοι επανέλαβαν την αδιαφορία του Δήμου: «Έρχονται για τα πανηγύρια και μόνον».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Δασταμάνης στις ομιλίες του στα παραπάνω χωριά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα εξής: «Ομιλεί ο κ. Κουπτσίδης για διαφάνεια. Να μας πει αυτός αλλά και ο Βουλευτής κ. Κοψαχείλης, που ήταν Πρόεδρος στη ΒΙΟ.ΠΑ.ΓΡΕ. , για τα 850.000 ευρώ που δόθηκαν για τις μελέτες. Πού είναι οι ολοκληρωμένες μελέτες; Ποιοι είναι οι μελετητές; Και τι ποσά πήρε ο καθένας τους;». Τόνισε ιδιαίτερα πως το ΣΔΟΕ ανέλαβε την έρευνα αυτής της μελέτης των 850.000 ευρώ.

Για τα σφαγεία αναφέρθηκε λέγοντας: «Στα σφαγεία υπάρχει ο Πρόεδρος και άλλοι δύο διοικητικοί υπάλληλοι, ένας εκ των οποίων είναι συνταξιούχος. Δηλαδή να μάθουν οι δημότες ότι πληρώνουν τρεις υπεύθυνους. Απαιτούνται και οι τρεις; Είναι απλήρωτοι ναι ή όχι οι υπόλοιποι υπάλληλοι;»
Για τους εργαζόμενους στα πεντάμηνα είπε πως: «δεν χρωστούν χάρη ούτε σε μένα ως Αντιπεριφερειάρχη που απασχολώ 50 νέα παιδιά στο Διοικητήριο ούτε στον κ. Κουπτσίδη που απασχολεί περισσότερους. Είχαν τα προσόντα και προσλήφθηκαν με καταστάσεις του ΟΑΕΔ. 

Πρέπει να λάβει τέλος το εμπόριο ελπίδας στην εργασία. 
Τέλος οι εκβιασμοί και οι απειλές στα νέα παιδιά. Είμαστε εδώ και θα λειτουργούμε με διαφάνεια προς κάθε κατεύθυνση. 
Όσοι επανέφεραν τα Γρεβενά στη δεκαετία του 1950 ας απολογηθούν στην κοινωνία των Γρεβενών».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

OΝΤΩΣ ΑΝ ΜΠΗΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ angre.gr /ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ(ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ,ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ, ΥΔΡΟΛΟΓΙΚΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ, ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΟΜΕΧ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΑΓΡΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..ΚΑΙ ΡΩΤΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ 850000 ΕΥΡΩ , ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ; ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΝΑΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟΠΕΜΠΤΕΤΑΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΛΛΟΥ. ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ , ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΕΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις