ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

AKARSU «Η προδοσία»: Τα νέα επεισόδια (165-166-167-168-169)

Στο νοσοκομείο ο Εκρέμ απειλεί την Μπερίν και ο Χακάν επεμβαίνει με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Εκρέμ, που πέφτει σε...
Star: Καθημερινά στις 18:40
Δευτέρα 5/5

Επεισόδιο 165


Στο νοσοκομείο ο Εκρέμ απειλεί την Μπερίν και ο Χακάν επεμβαίνει με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Εκρέμ, που πέφτει σε κώμα. 
Η Τζεμιλέ κερδίζει τη δίκη και επιστρέφει στην εταιρία αλλά ο Κενάν έχει κλέψει όλα τα λεφτά της εταιρίας και ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό. 

Μετά τον τραυματισμό του Εκρέμ, η Καρολίν ανησυχεί για το μέλλον της. 
Ο Μετέ ονειρεύεται το μέλλον του με τη Νιχάλ. 
Ο Αλί μαθαίνει για τα σχέδια του Κενάν και ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση αλλά πριν εφαρμόσει το σχέδιό του προσκαλεί σε δείπνο την οικογένειά του.

Επεισόδιο 166
Τρίτη 6/5

Όλη η οικογένεια του Αλί Ακάρσου τον επισκέπτεται σε ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο. 
 Οι στιγμές, είναι βαθιά συγκινητικές και για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, στο οικογενειακό τραπέζι δεν ακούγονται κατηγορίες και παράπονα αλλά μόνο λόγια αγάπης και συγχώρεσης.

 Ο Χακάν συλλαμβάνεται για το φόνο του πατερά του. Η Νιχάλ αποφασίζει να κάνει κάτι, που θα κάνει τον Μετέ δυστυχισμένο και πάλι. Ο Αλί παίρνει την εκδίκησή του από τον Κενάν αλλά αναγκάζεται να εξαφανιστεί. 
Η Αϊλίν θέλει να περάσει το τελευταίο βράδυ πριν τη γέννηση του παιδιού της, στο σπίτι με όλη της την οικογένεια στο πλευρό της.

Επεισόδιο 167
Τετάρτη 7/5

Ο Αλί παίρνει τα μεσάνυχτα τηλέφωνο την Τζεμιλέ και της ζητάει να τον συναντήσει. Ο Αχμέτ και η Μπερίν επισκέπτονται τον Χακάν στη φυλακή. 

Στη συνέχεια πηγαίνουν στο νοσοκομείο, όπου όλη η οικογένεια είναι κοντά στην Αϊλίν, που περιμένει να γεννήσει. Στο μεταξύ, η Τζεμιλέ, χωρίς να το γνωρίζει, συναντά για τελευταία φορά τον Αλί. 
 Ο Αλί αφήνει ένα γράμμα στην Τζεμιλέ και δίνει τέλος στη ζωή του, στην αιώνια αγαπημένη του, στη θάλασσα. 

Όταν η Τζεμιλέ καταλαβαίνει τι πρόκειται να κάνει ο Αλί, είναι πολύ αργά. Καταρρακωμένη, πηγαίνει στο νοσοκομείο και αποχαιρετά την κόρη της Αϊλίν, που ετοιμάζεται να μπει στο χειρουργείο για να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Κανείς δεν τολμάει να το πει αλλά όλοι φοβούνται πως δεν θα ξαναδούν ποτέ το χαρούμενο πρόσωπο της Αϊλίν.

Επεισόδιο 168
Πέμπτη 8/5
3ος κύκλος

Τα χρόνια πέρασαν με γοργό ρυθμό. Στη γειτονιά όλοι βιώνουν τις πρώτες ελλείψεις σε ζάχαρη και μαργαρίνη εξαιτίας της πολιτικής αστάθειας. Το ίδιο επηρεάζεται και η οικογένεια Ακάρσου. 
Ο Οσμάν είναι πλέον μαθητής γυμνασίου. 
Οι συμπλοκές μεταξύ αριστερών και δεξιών, μεταφέρονται από τις γειτονιές στις αίθουσες των σχολείων, βάζοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών. 

Η Τζεμιλέ έχει επιστρέψει στη βιοτεχνία, που διατηρεί. Όμως για την ίδια καθώς και για την κυρία Χασεφέ τίποτα δεν είναι πια όπως παλιά. Η Τζεμιλέ πενθεί το χαμό της κόρης της Αϊλίν και η κυρία Χασεφέ το χαμό του γιου της, Αλί. Η μικρή Ντενίζ, κόρη της Αϊλίν και του Σονέρ, αποτελεί μια χαρούμενη νότα στην καθημερινότητα των δύο γυναικών. 

Η Ντενίζ πλησιάζει τα έξι και η ομοιότητά της με τη μητέρα της είναι εκπληκτική. Μεγαλώνει με την αγάπη και τη φροντίδα της γιαγιάς της αλλά της λείπει ο πατέρας της, ο οποίος ζει στο εξωτερικό μετά το θάνατο της μητέρας της.

Επεισόδιο 169
Παρασκευή 9/5

Η Ζεχρά πηγαίνει πλέον στο Δημοτικό. Επειδή ο Χακάν βρίσκεται στη φυλακή, ζει με τη μητέρα της και τον Αχμέτ. 

Ο Αχμέτ γίνεται πρόεδρος της Εργατικής Ομοσπονδίας. 
Ο Μετέ δεν ασχολείται πλέον με τη μουσική και έχει ανοίξει δισκοπωλείο. 

Μετά το θάνατο του πατέρα του, έχει αναλάβει τα ηνία της οικογένειας. Είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τον Οσμάν επειδή φοβάται μην μπλέξει με κακές παρέες. Ο Χακάν αποφυλακίζεται. Ο Αχμέτ και η Μπερίν τον υποδέχονται και τον συνοδεύουν στο σπίτι του. 
Ο πατέρας του, Εκρέμ Τατλίογλου ανυπομονεί να τον δει. Πλησιάζουν τα γενέθλια της μικρής Ντενίζ, η οποία εύχεται να μπορούσε να τα γιορτάσει μαζί με τον πατέρα της. 

Η Τζεμιλέ και ο Σουλεϊμάν καταστρώνουν ένα σχέδιο, που θα κάνει ευτυχισμένη τη μικρή. 
Ο Χακάν πηγαίνει στο πατρικό του, όπου τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.


ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ...

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

2 σχόλια:

Χρυσανθη Αναστασιου είπε...

Γιατι πλεον δεν υπαρχουν βιντεο;

Λορα Παντελη είπε...

Μα που ειναι τα βιντεο; Στο τουρκικο σιριαλ Ιφφετ τα διχνει ολοκληρο.Στο ελληνικο σιριαλ κλεμμενα ονειρο το ιδιοκαι εκει τα διχνει ολοκληρα τα επεισοδιο .Ε και σε αλλα σιριαλ τα διχνει ολοκληρα.Εδω ομως γιατι.Γιατι δεν τα διχνει ολοκληρα παρακαλω;Ξερει να μου πει κανενας.Ε...γιατι.Εχω νευριασει τωρα.Απο τις αρχες το δευτερου κυκλου εχετε να βαλετε βιντεο στην Προδοσια.Στηναρχη βαζατε κι εμπενα συνεχεια σε αυτην την ιστοσελιδα.Τωρα ομως;τι εγινε;δεν καταλαβα.Μπορει να μου εξηγησει κανεις;Ναι η Οχι;Αντε για σας.
Ααα τωρα το ξεχασα.Ειναι πολυ ωραιο σιριαλ.Ειναι το καλυτερο πιστευω και γι'αυτο τα λεω αυτα.Επισης για σας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις