ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Αυτό το "τούμπανο" κατεβαίνει με τη Χρυσή Αυγή!

Ποια είναι η πρώην Playmate και σέξι τραγουδίστρια, με ολόγυμvη φωτογράφηση στο παρελθόν, που κατεβαίνει υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή;
Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα "Παραπολιτικά", υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή κατεβαίνει στις...
Σέρρες η πρώην Playmate, Νανά Ταπάσκου, η οποία εδώ και καιρό έχει ενταχθεί στο κόμμα.

Η Νανά Ταπάσκου συμμετείχε στα Playmate το 1999, χωρίς να κερδίσει κάποια διάκριση. Το όνομά της, ωστόσο, άρχισε να γίνεται γνωστό στους χώρους της μόδας, αφού οι αναλογίες της ξεχώριζαν και αποτελούσαν το μεγάλο προσόν για τους σχεδιαστές. Με τη συμμετοχή της στα Playmate ήρθε και η γυμνή φωτογράφιση στο Playboy, μέρος του συμβολαίου των υποψηφίων κοριτσιών. Εκεί έκανε όλα τα αρσενικά να αναστενάξουν. Παρά τη μεγάλη ζήτηση που είχε εκείνη την εποχή, η sexy Νανά δεν ήθελε να επικεντρωθεί μόνο στο χώρο του μόντελινγκ, αναφέρει το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου.

Έτσι στη συνέχεια, το εντυπωσιακό μοντέλο, ασχολήθηκε με το τραγούδι και κυκλοφόρησε μάλιστα κι ένα CD single με τίτλο "Ό,τι Αγαπώ", χωρίς όμως αυτό να στεφθεί με επιτυχία. Παρά τις απανωτές αποτυχίες στο δύσκολο κόσμο της σόουμπιζ, η Νανά δεν το έβαλε κάτω (είναι και 1,80) και συνέχισε να τραγουδά στις πίστες, ιδιαίτερα εκείνες της επαρχίας.

Στη συνέχεια είπε να γίνει ηθοποιός, κάθε μοντέλο που τραγουδά νομίζει ότι μπορεί να γίνει και ηθοποιός, κι εμφανίστηκε με ένα μικρό ρόλο στο σίριαλ "Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα".

Τελευταία της απόπειρα να αποκτήσει ύπαρξη στη σόουμπιζ ήταν η συμμετοχή της στο ριάλιτι "Αγρότης Μόνος Ψάχνει".

Μετά από όλα αυτά κατέληξε στη Χρυσή Αυγή, όπου τα προσόντα της εκτιμήθηκαν δεόντως, ανέλαβε εκπρόσωπος του Μετώπου Γυναικών της Οργάνωσης και κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις Σέρρες.

Απολαύστε την σε μερικές "καλές" στιγμές της...











 

sportdog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις