ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Το Άσκιο της υπανάπτυξης….ελπίζει στη Συμμαχία Ευθύνης

Την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους της Γαλατινής και στη συνέχεια της Εράτυρας είχε με αφορμή την εορτή των...
Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

Ο κ. Λαμπρόπουλος από νωρίς το πρωί παρέστη στη Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον ομώνυμο ναό στην Γαλατινή, όπου ευχήθηκε μεταξύ άλλων στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες. Ακολούθως συμμετείχε σε συζητήσεις σε καφενεία και είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με επαγγελματίες της περιοχής.

«Οφείλουμε να αναπτύξουμε την αγροτική παραγωγή και κτηνοτροφία, ραχοκοκαλιά μιας νέας σύγχρονης πορείας ενός δήμου που σέβεται τους δημότες του και τολμά να τους κάνει συμμέτοχους στην λήψη κρίσιμων αποφάσεων οι οποίες και θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου. Είναι οι αποφάσεις που θα δώσουν διέξοδο στην νέα γενιά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος στάθηκε επίσης στην ανάπτυξη και πιστοποίηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και δεσμεύτηκε ενώπιον των δημοτών για την ανάδειξη και προβολή τους με τρόπους σύγχρονους και αποδοτικούς.

Στην Εράτυρα ο κ. Λαμπρόπουλος δέχτηκε παράπονα από τους κατοίκους κυρίως για ζητήματα που σχετίζονται με την εγκατάλειψη των δεκάδων εκκλησιών της περιοχής, είτε ως χώρους εκκλησιασμού είτε ως θρησκευτικών μνημείων, όπως και την παρότρυνση να αναδειχθεί περαιτέρω η Ιερά Μονή Αγ. Αθανασίου που θα μπορούσε να προσελκύσει ακόμη περισσότερους προσκυνητές.

Παράλληλα αντάλλαξε απόψεις για την στήριξη των δομών που αφορούν την τρίτη ηλικία και τα μικρά παιδιά για τα οποία η απερχόμενη δημοτική αρχή μοιράζει απλά υποσχέσεις, έχοντας αποτύχει 42 μήνες να δώσει επαρκής λύσεις σε αυτού στους κρίσιμους τομείς.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις