ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Η Πάολα στηρίζει Τσίπρα!!! - Φωτιές ανάβει το "αμαρτωλό" το κορμάκι της στην Ευρώπη

Φωτογραφίες με μπικίνι κάνουν το γύρο του κόσμου!!!
​Μια φωτογραφία όπου η...

δημοσιογράφος Paola Bacchiddu φοράει ένα κατάλευκο μπικίνι, χαμογελάει και γράφει στη λεζάντα: «Γεια. Άρχισε η καμπάνια και θα χρησιμοποιήσω κάθε μέσο. Ψηφίστε Τσίπρα για την Εναλλακτική Ευρώπη»,αναστατώνει την Ιταλία, κάνοντας τα likes και τα shares να πέφτουν βροχή.

Η νεαρή Ιταλίδα είναι υπεύθυνη επικοινωνίας της «Λίστας Τσίπρα» που στηρίζει την υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την διαδοχή του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στην Κομισιόν στην Ιταλία και εκτός από αγωνιστικές φωτογραφίες το προφίλ της το Facebook της, είναι γεμάτο ντοκουμέντα που την δείχνουν να ποζάρει με μαγιό σε όλες τις αποχρώσεις και τα κοψίματα.



Η φωτογραφία πάντως με το λευκό στράπλες μπικίνι προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Αρκετοί χρήστες αντέδρασαν, άλλοι εντυπωσιάστηκαν, ενώ η φωτογραφία έκανε τον «γύρο» του κόσμου.

Η τακτική της Paola όπως και να χει έντονο άρωμα Ιταλίας, αφού στην γείτονα χώρα το θέμα μόδα-ομορφιά-μπικίνι και σολάριουμ…. είναι στην κορυφή των πάντων, ακόμη και στην πολιτική ατζέντα, αν σκεφτεί κανείς την πολυτάραχη γεμάτη μοντέλα ζωή του Καβαλιέρε.

Βασικό ρόλο για τη "Λίστα Τσίπρα" διαδραματίζει η δημοσιογράφος και συγγραφέας Μπάρμπαρα Σπινέλι, που υπήρξε από τους ιδρυτές της "Ρεπούμπλικα" και εργάστηκε για χρόνια στην "Κοριέρε ντέλα Σέρα" και τη "Στάμπα". Είναι κόρη του "πατέρα" της ενωμένης Ευρώπης, ευρωβουλευτή Αλτιέρο Σπινέλι.

Σημείο αναφοράς για τη "Λίστα Τσίπρα" είναι και ο συγγραφέας Αντρέα Καμιλέρι. Ένθερμος υποστηρικτής είναι και ο Μάρκο Ρεβέλι, καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης ενώ υπήρξε και αρθρογράφος στην αριστερή εφημερίδα "Ιλ Μανιφέστο".

Πληροφορίες Huffighton post
star.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις