ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Kαψώνι σε νεοσύλλεκτο -Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία [εικόνα]

Σοκαριστικές φωτογραφίες δημοσίευσε η Dailymail που δείχνουν πώς έδεσαν ενα Βρετανό νεοσύλλεκτο στρατιώτη οι φίλοι του όταν αρνήθηκε να...
βγει έξω μαζί τους για ποτό.
Τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφου τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.
Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη και φέρνουν στο φώς της δημοσιότητας τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκαν σε στρατόπεδο στην Γερμανία οι άλλοι στρατιώτες στο τάγμα του.
Το θύμα, ο νεοσύλλεκτος που ειναι μόλις 18 ετών, βρίσκεται τώρα στην Βρετανία, χωρίς άδεια απο τον στρατό, μετά το επεισόδιο εκφοβισμού και αντιμετωπίζει φυλακή.
Σε δηλώσεις του στην αγγλική εφημερίδα Sunday Mirror ο νεοσύλλεκτος ειπε οτι αφου κατάφερε να απελευθερωθεί και προσπάθησε να αφήσει το γεγονός στο παρελθόν και να προχωρήσει με την ζωή του, μετά απο κάποιες μέρες κατάλαβε οτι οι συναδελφοι του ειχαν βγάλει φωτογραφίες τις οποίες ειχαν αναρτήσει στο Facebook.
Ο ίδιος λέει ότι μετα το συμβάν, εχει φτάσει στα όρια της απελπισίας και θέλει να φύγει απο τον στρατό που ηταν πάντα το μόνο του όνειρο.
Μήνες μετά την επίθεση ο νεοσύλλεκτος αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τη νομική πολυπλοκότητα που ειχε η λύση της σύμβασής του με το στρατό κι ετσι έφυγε απο την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Λέει ότι ήξερε οτι αυτο που έκανε ήταν σοβαρό και ήξερε ότι θα τιμωρηθεί αλλά, όπως ειπε, έπρεπε να δει την οικογένεια του.
Ο νεοσύλλεκτος θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πενταμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.
Πηγή - Daily Mail



ΠΗΓΗ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις