ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Τρεις γυναίκες εξηγούν γιατί έγιναν πoρνoστάρ (εικόνες)

Για το επάγγελμα των πoρνoστάρ αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τις αντιμετωπίζει ο κόσμος μίλησαν στην αμερικανική Huffington Post η 28χρονη Στόγια, η 27χρονη Ντίλαν και η 34χρονη Σάτιν.


Η Στόγια ξεκίνησε να ασχολείται με τις ταινίες ερωτικ0ύ περιεχομένου «για πλάκα», καθώς η πρώτη της απόπειρα αποτελούσε ένα «πείραμα», όταν η συγκάτοικός της άρχισε να τη φωτογραφίζει γυμνή.

«Έπειτα από αυτό, το να ποζάρω για ερωτiκές φωτογραφίες έγινε χόμπι μου.

Στον ελεύθερο χρόνο μου φωτογραφιζόμουν και οι άνθρωποι με πλήρωναν για τις λήψεις αυτές», δήλωσε, επισημαίνοντας πως οι φωτογραφίες αυτές αποτέλεσαν διαβατήριο στην καριέρα της ως π0ρν0στάρ.

Όσο για το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος, απάντησε πως υπήρξαν αρκετοί που την πρόσβαλαν αποκαλώντας την πόρνη, παρότι η ίδια πιστεύει ότι η βιομηχανία πορνό αποτελεί δείγμα σεβασμού.

Η Ντίλαν Ράιαν δήλωσε πως ξεκίνησε να ασχολείται με το πορνό για να βοηθήσει μία φίλη της, η οποία ήθελε να ανοίξει εταιρία παραγωγής ερωτiκών ταινιών.

Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα η ίδια ξεκίνησε μία ανάλογη προσπάθεια, εστιάζοντας σε ταινίες με γυναίκες και ομοφυλόφιλους.

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ίδια και οι συνάδελφοί της, επισήμανε πως πολλοί τις θεωρούν θύματα, ενώ στην πραγματικότητα «διασκεδάζουν».

Η Σάτιν Φίνιξ, ανέφερε ότι από τη συμμετοχή της σε ερωτικές ταινίες ανέκτησε την σεξουαλικότητα και την αυτοπεποίθησή της που είχε χάσει όταν ήταν 10 χρονών διότι κακοποιούνταν από τον πατέρα της.

«Το να πρωταγωνιστώ σε τέτοιες ταινίες μου έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και πάλι και να ανακτήσω τη σεξουαλικότητά μου. Ήταν απαραίτητο να το κάνω ώστε να καταφέρω να γίνω η γυναίκα που είμαι τώρα», τόνισε η 34χρονη.

Τέλος εξέφρασε την ικανοποίηση της να κάνει σ@ξ μπροστά σε άλλους ανθρώπους, ενώ επισήμανε τους κινδύνους που ελλοχεύουν όταν οι έφηβοι χρησιμοποιούν τις ταινίες πορνό ως τρόπο σ2ξουαλικής διαπαιδαγώγησης.
topontiki.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις