ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Μεσσήνη: Πα-τέρας βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 11,5 ετών

Ένας οικογενειακός καυγάς στάθηκε η αφορμή για να αποκαλυφθεί ο εφιάλτης που ζούσε ένα 15χρονο κορίτσι σε χωριό του Δήμου Μεσσήνης το οποίο έπεφτε θύμα βιασμού τα τελευταία τρία χρόνια, από...
τον ίδιο της τον πατέρα.

Όλα άρχισαν όταν οι γείτονες της οικογένειας, κάλεσαν ανήσυχοι την αστυνομία. Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μεσσήνης που ανταποκρίθηκαν στην κλήση, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν διπίστωσαν ότι κορίτσι είχε κάποιο τραύμα στο μάτι.

Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Καλαμάτας, όπου η 15χρονη, παρουσία ψυχιάτρου, αποκάλυψε ότι ο 35χρονος πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά και μάλιστα, μπροστά στη μητέρα της, από τότε που ήταν 11,5 ετών.

Αρχικά, η μητέρα αρνήθηκε ότι συνέβαινε αυτή η κτηνωδία, αλλά στο τέλος αποκάλυψε τα πάντα, υποστηρρίζοντας ότι ο 35χρονος χτυπούσε και την ίδια και την απειλούσε για να μην το αποκαλύψει.

Η οικογένεια, η οποία είναι αλβανικής καταγωγής, έχει άλλα δύο παιδιά, ένα αγοράκι που μένει μαζί της και ένα κοριτσάκι που μένει στην Αλβανία.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου, ενώ το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις